Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Volda

Hvordan kan en svensk forretningskonsulent hjelpe din bedrift i Volda?

Volda, en idyllisk by ved fjorden med en blomstrende næringsliv, er full av muligheter for norske bedrifter. Men å navigere i det svenske markedet kan virke utfordrende fra Norge. Her kan jeg, din svenske forretningskonsulent, komme inn i bildet.

Med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, har jeg den kompetansen og nettverket som trengs for å koble din bedrift til de rette mulighetene i vårt naboland.

Tjenester for å fremme din virksomhet i Sverige

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift med å vokse i Sverige:

  • Markedsføring og markedsanalyse: Få inngående kunnskap om det svenske markedet, konkurrentlandskapet og hvordan du best kan nå dine mål kunder.
  • Forretningsutvikling: Utvikle og implementere effektive strategier for å komme inn på det svenske markedet og ekspandere virksomheten din.
  • Salgsstøtte: Etabler kontakt med potensielle kunder og partnere i Sverige, og få hjelp med å forhandle avtaler.
  • Administrativ bistand: Naviger i byråkratiet og få hjelp med administrative oppgaver knyttet til å drive virksomhet i Sverige.
  • Språktjenester: Få profesjonell oversettelse av dine markedsføringsmateriell, nettsider og andre dokumenter til perfekt svensk.

Fordelene ved å samarbeide med en svensk forretningskonsulent

Det er flere fordeler ved å samarbeide med meg, din svenske forretningskonsulent:

  • Lokalkjennskap: Jeg har god kjennskap til det svenske markedet, kulturen og forretningsmiljøet.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, som kan hjelpe deg med å få fotfeste i markedet.
  • Språkkompetanse: Jeg snakker flytende svensk og norsk, noe som gjør kommunikasjonen sømløs.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å benytte mine tjenester slipper du å ansette egne ansatte i Sverige, noe som kan spare deg for betydelige kostnader.

Din bro til suksess i Sverige

Jeg er din lokale kontaktpunkt i Sverige, uansett hvilke forretningsbehov du har. Jeg er dedikert til å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, og med min erfaring og kompetanse kan jeg være den brikken som mangler for å realisere dine ambisjoner.

Ser du etter å utvide virksomheten din til Sverige? Ta kontakt i dag for å avtale en gratis konsultasjon, og la oss sammen utforske mulighetene!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: