Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Vinstra

Hvordan min svenske bedriftskonsulenttjenester kan hjelpe din bedrift i Vinstra

Vinstra, en idyllisk by omgitt av vakker natur i Gudbrandsdalen, er et blomstrende knutepunkt for næringsvirksomhet. Bedrifter i Vinstra har, som alle andre virksomheter, et bredt spekter av behov for profesjonelle tjenester. Min omfattende erfaring med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kombinert med min beliggenhet i Sverige, gjør meg godt rustet til å bistå din bedrift med å oppnå suksess.

Din svenske forbindelse

Som din svenske forbindelse kan jeg hjelpe deg med å navigere det svenske markedet og få kontakt med potensielle kunder, samarbeidspartnere og leverandører. Enten du ønsker å ekspandere til Sverige eller bygge relasjoner med svenske selskaper, kan jeg være en uvurderlig ressurs.

Tjenester på svensk

Jeg tilbyr en rekke tjenester på svensk, inkludert:

  • Markedsføring og kommunikasjon: Effektiv markedsføring på tvers av landegrensene er avgjørende for suksess. Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere en skreddersydd markedsføringsstrategi for det svenske markedet, samt å produsere markedsføringsmateriell på flytende svensk.
  • Forretningsutvikling: Å utvide virksomheten din til Sverige krever grundig planlegging og gjennomføring. Jeg kan bistå deg med å utarbeide en forretningsmodell, identifisere strategiske partnerskap og sikre finansiering.
  • Salgsstøtte: Å etablere og opprettholde positive relasjoner med svenske kunder er avgjørende for salgsvekst. Jeg kan hjelpe deg med å utvikle salgsstrategier, forberede salgsmateriell og gjennomføre forhandlinger på svensk.
  • Administrative tjenester: Å drive virksomhet på tvers av landegrensene kan innebære komplekse administrative prosesser. Jeg kan bistå deg med å navigere regelverk, håndtere skatteregler og sikre overholdelse av lover og forskrifter.

Fordelene ved å velge meg

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Vinstra:

  • Erfaring og kompetanse: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske markedet.
  • Lokalkunnskap: Min beliggenhet i Sverige gir meg innsikt i det svenske næringslivet og kulturen.
  • Språklig ekspertise: Flytende svensk sikrer effektiv kommunikasjon og eliminerer potensielle misforståelser.
  • Fjern samarbeid: Avstand er ingen hindring. Vi kan samarbeide effektivt og sømløst via fjernkommunikasjonsverktøy.

Ta kontakt i dag

Jeg er spent på å høre fra deg og lære mer om din bedrift og dine mål i Sverige. Kontakt meg i dag for å starte samarbeidet og ta din bedrift i Vinstra til neste nivå.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: