Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Vinje

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Vinje, Norge?

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, tilbyr jeg mine tjenester til næringsdrivende i Vinje. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for at jeg effektivt kan bistå deg med dine forretningsbehov i Norge eller Sverige.

Dine behov – mine tjenester

Jeg forstår at bedrifter i Vinje kan ha behov for en rekke svenske tjenester. Her er hvordan jeg kan hjelpe deg:

  • Perfekte oversettelser: Jeg sørger for at din kommunikasjon blir krystallklar og fri for misforståelser på tvers av landegrensene.
  • Forretningsrådgivning: Få ekspertveiledning for å navigere i det svenske markedet, enten du ønsker å ekspandere til Sverige eller handle med svenske selskaper.
  • Markedsføring og salg: La meg utarbeide effektive markedsføringsstrategier og salgsfremmende materiell tilpasset det svenske markedet.
  • Administrasjon og drift: Få hjelp med administrative oppgaver, slik at du kan frigjøre tid til å fokusere på kjernevirksomheten.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Å velge meg som din svenske samarbeidspartner gir deg flere fordeler:

  • Lang erfaring og bransjekunnskap: Min lange erfaring og dype forståelse for det norske og svenske markedet sikrer at du får kvalitetsrådgivning tilpasset dine spesifikke behov.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å outsource dine svenske behov til meg, slipper du kostnader forbundet med å ansette egne svenske ansatte.
  • Effektiv kommunikasjon: Min flytende svensk og norske sikrer problemfri kommunikasjon og unngår misforståelser.
  • Lokal tilstedeværelse i Sverige: Min base i Sverige gjør det enkelt for meg å håndtere dine svenske affærer på en effektiv og smidig måte.

La meg være din bro til Sverige

Jeg er din svenske forbindelse, uansett hva dine profesjonelle behov i Sverige eller i Vinje måtte være. Ta kontakt i dag for å starte et samarbeid og dra nytte av fordelene ved å ha en erfaren forretningskonsulent på din side.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: