Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Vik

Din profesjonelle svenske forretningskonsulent i Vik

Vik, en idyllisk by ved Sognefjorden, er kjent for sin fantastiske natur og rike historie. Byen har et blomstrende næringsliv, med mange bedrifter innen reiseliv, fiskeri, jordbruk og mer. Men for å lykkes i dagens globale marked, er det viktig å ha internasjonale forbindelser.

Her er hvor jeg kommer inn. Som erfaren svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, kan jeg tilby Vik-bedrifter et bredt spekter av tjenester som kan bidra til deres økonomiske suksess.

Tjenester for å hjelpe din Vik-bedrift til å vokse

  • Perfekte oversettelser: Effektiv kommunikasjon er avgjørende for ethvert selskap. Jeg kan hjelpe deg med å oversette markedsføringsmateriell, nettsider, forretningsdokumenter og mer til perfekt svensk, slik at du kan nå et bredere publikum og bygge sterkere relasjoner med svenske partnere og kunder.
  • Markedsopprøring og forretningsutvikling: Det svenske markedet gir spennende muligheter for Vik-bedrifter. Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og partnere, og utvikle en effektiv markedsføringsstrategi for å nå dine mål.
  • Forretningsnettverk: Å bygge relasjoner med andre virksomheter er avgjørende for suksess. Jeg kan koble deg til mitt nettverk av svenske forretningskontakter, og hjelpe deg med å delta på messer og arrangementer for å utvide din rekkevidde.
  • Ekspertise på svensk forretningskultur: Navigering i en ny forretningskultur kan være utfordrende. Jeg kan gi deg innsikt i svensk forretningsskikk og etikette, slik at du kan bygge tillit og samarbeide effektivt med svenske partnere.

Hvorfor velge meg som din svenske forretningskonsulent?

  • Lang erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen, har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske markedet.
  • Bredt spekter av tjenester: Jeg tilbyr et omfattende utvalg av tjenester som kan hjelpe din bedrift med å vokse og lykkes i Sverige.
  • Sterkt nettverk: Jeg har et etablert nettverk av kontakter i Sverige, som kan gi deg tilgang til nye muligheter.
  • Effektiv og pålitelig: Jeg er dedikert til å hjelpe mine kunder med å nå sine mål, og jeg jobber hardt for å levere resultater.

Distanse er ingen hindring

Selv om jeg befinner meg i Sverige, er jeg tilgjengelig for å hjelpe Vik-bedrifter eksternt. Vi kan kommunisere via e-post, telefon eller videokonferanse, slik at vi kan samarbeide effektivt uansett avstand.

Jeg er alltid interessert i å høre fra nye kunder. Ta kontakt i dag for å avtale en gratis konsultasjon, og la oss diskutere hvordan jeg kan hjelpe din Vik-bedrift med å nå sine mål i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: