Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Vestre Slidre

Som norsk bedrift i Vestre Slidre, kan jeg hjelpe deg med svensk forretningsutvikling

Vestre Slidre er en vakker kommune i Innlandet fylke, kjent for sine naturskjønne omgivelser og rike kulturarv. Kommunen har et blomstrende næringsliv, med mange bedrifter innen reiseliv, jordbruk, og servicebransjen.

Er du en bedriftseier i Vestre Slidre som ønsker å utvide virksomheten til Sverige, eller samarbeide med svenske partnere? Som erfaren svensk forretningskonsulent med lang erfaring i å hjelpe norske bedrifter, kan jeg tilby mine tjenester for å hjelpe deg med å lykkes på det svenske markedet.

Tjenester jeg tilbyr

  • Språktjenester: Feilfri oversettelse av dokumenter, markedsføringsmateriell og nettsider til svensk er avgjørende for å kommunisere effektivt med svenske kunder og partnere. Jeg kan hjelpe deg med å sikre at budskapet ditt blir forstått og formidlet på en profesjonell måte.
  • Forretningsrådgivning: Jeg har dyptgående kunnskap om det svenske næringslivet, og kan gi deg råd om lover, regler, skatter og forretningsskikk. Jeg kan også hjelpe deg med å etablere kontakter med potensielle kunder, leverandører og samarbeidspartnere i Sverige.
  • Markedskonsulenttjenester: Å forstå det svenske markedet er avgjørende for å lykkes. Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv markedsføringsstrategi som er tilpasset det svenske markedet, slik at du når ut til rett målgruppe med riktig budskap.
  • Andre forretningstjenester: I tillegg til ovennevnte tjenester, kan jeg også hjelpe deg med en rekke andre forretningsmessige utfordringer, for eksempel å finne kontorlokaler i Sverige, rekruttere kvalifiserte medarbeidere og tilpasse deg til svensk forretningskultur.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Jeg har god kunnskap om både det norske og svenske markedet, noe som gjør meg i stand til å gi deg skreddersydde råd og tjenester.
  • Nettverk: Jeg har et stort nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være til stor fordel for deg når du skal utvide virksomheten din.

Jeg er din kontaktperson i Sverige, uansett hva dine profesjonelle behov er. Avstanden er ikke noe problem. Ta kontakt i dag for å få en gratis konsultasjon og diskutere hvordan jeg kan hjelpe deg med å nå dine forretningsmål i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: