Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Verdal

Hvordan kan en svensk forretningskonsulent hjelpe din bedrift i Verdal?

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Selv om jeg er basert i Sverige, kan jeg tilby mine tjenester til virksomheter i Verdal og hjelpe dem med å lykkes på en rekke områder.

Verdal: Et blomstrende næringsliv

Verdal er en kommune i Nord-Trøndelag fylke, kjent for sin rike industrihistorie og sin blomstrende næringsliv. Kommunen har en sterk økonomi med et mangfold av bedrifter innenfor ulike sektorer, som jordbruk, fiskeri, turisme og tjenesteytelser.

Mine tjenester for din bedrift i Verdal

Uansett hvilke forretningsbehov du har i Sverige eller i Verdal, kan jeg være din svenske kontaktperson. Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift til å vokse og lykkes:

  • Markedsføring og salg: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere effektive markedsføringsstrategier for å nå nye kunder i Sverige.
  • Forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å identifisere nye forretningsmuligheter, utvikle nye produkter og tjenester, og optimalisere driften din bedrift.
  • Etablering i Sverige: Hvis du ønsker å etablere deg i Sverige, kan jeg hjelpe deg med den juridiske prosessen, finne lokaler, og knytte kontakter med potensielle samarbeidspartnere.
  • Språktjenester: Jeg kan hjelpe deg med å få oversatt viktig forretningsmateriell til perfekt svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med kunder, partnere og myndigheter i Sverige.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Det er flere fordeler ved å samarbeide med meg som din svenske forretningskonsulent:

  • Lokalkunnskap: Jeg har god kunnskap om det svenske næringslivet og kan hjelpe deg med å navigere de kulturelle forskjellene mellom Norge og Sverige.
  • Bred erfaring: Jeg har lang erfaring med å hjelpe bedrifter i ulike bransjer, og jeg kan skreddersy mine tjenester til dine spesifikke behov.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å samarbeide med meg slipper du å ansette en fast ansatt i Sverige, noe som kan spare deg for betydelige kostnader.

Ta kontakt i dag

Jeg er alltid interessert i å høre fra nye kunder. Hvis du er en bedrift i Verdal som ønsker å utvide til Sverige eller trenger hjelp med andre forretningsutfordringer, ta gjerne kontakt med meg i dag for å avtale en gratis konsultasjon.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: