Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Vegårshei

Hvordan jeg kan hjelpe bedrifter i Vegårshei med svensk kompetanse

Vegårshei er en idyllisk kommune på Sørlandet, kjent for sine naturskjønne omgivelser og vennlige mennesker. Kommunen har også et blomstrende næringsliv, med mange bedrifter innenfor ulike sektorer.

Som erfaren svensk næringslivskonsulent med lang erfaring i å bistå norske bedrifter, ser jeg store muligheter for å hjelpe bedrifter i Vegårshei. Min base i Sverige gjør det enkelt for meg å tilby mine tjenester på tvers av landegrensene, og jeg kan bistå med en rekke svenske tjenester som kan være verdifulle for din bedrift.

Fordeler ved å samarbeide med meg

Her er noen av fordelene ved å samarbeide med meg:

  • Lokalkjennskap: Jeg har god kunnskap om det svenske markedet, og kan hjelpe deg med å navigere de kulturelle forskjellene mellom Norge og Sverige.
  • Språktjenester: Feilfri oversettelse mellom norsk og svensk er avgjørende for god kommunikasjon. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelsestjenester som sikrer at budskapet ditt blir formidlet på en klar og tydelig måte.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være en fordel for din bedrift dersom dere ønsker å ekspandere til det svenske markedet, eller samarbeide med svenske aktører.
  • Effektivitet og kostnadsbesparelser: Ved å benytte deg av mine tjenester, kan du spare tid og penger sammenlignet med å ansette egen svensk kompetanse.

Tjenester jeg tilbyr

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift å lykkes, herunder:

  • Markedsplanlegging og analyse
  • Salgs- og markedsføringsstrategier
  • Forretningsutvikling
  • Rådgivning innen ledelse og organisasjonsutvikling

Distanse er ingen hindring

Selv om jeg befinner meg i Sverige, er ikke det noe hinder for et godt samarbeid. Vi kan enkelt holde møter og kommunisere via digitale verktøy.

Ta kontakt i dag

Er du interessert i å lære mer om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift? Ta gjerne kontakt via kontaktskjemaet på min nettside.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: