Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Vefsn

Øk forretningen din i Vefsn med svensk ekspertise

Vefsn, en idyllisk kommune i Nordland fylke, er kjent for sin fantastiske natur, rike historie og blomstrende næringsliv. Som bedrift i Vefsn ønsker du sannsynligvis å dra nytte av nye muligheter og utvide horisonten din. Her er der jeg kommer inn.

Jeg er en erfaren svensk næringslivskonsulent med en solid track record for å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Med base i Sverige tilbyr jeg et bredt spekter av profesjonelle tjenester som kan hjelpe din bedrift i Vefsn til å blomstre.

Fordelene ved å samarbeide med en svensk konsulent

Å samarbeide med en svensk konsulent gir en rekke fordeler for din bedrift i Vefsn:

  • Unik innsikt i det svenske markedet: Jeg har dyptgående kunnskap om det svenske næringslivet, kultur og regelverk. Dette kan hjelpe deg med å navigere kompleksiteten ved å gjøre forretninger i Sverige, enten du ønsker å eksportere produkter og tjenester eller samarbeide med svenske selskaper.
  • Språkkompetanse: Feilfri kommunikasjon er avgjørende for suksess i internasjonale forretninger. Jeg kan hjelpe deg med å oversette viktig forretningsdokumentasjon til perfekt svensk, slik at du unngår misforståelser og sikrer klare og effektive kommunikasjon.
  • Kostnadseffektivitet: Å ansette en svensk konsulent i Norge kan være kostbart. Ved å samarbeide med meg i Sverige, får du tilgang til ekspertise og tjenester av høy kvalitet til en konkurransedyktig pris.
  • Effektivitet og fleksibilitet: Uavhengig av dine behov, kan jeg skreddersy mine tjenester for å møte dem. Enten du trenger hjelp med markedsundersøkelser, forretningsplanlegging eller å etablere kontakter i Sverige, er jeg her for å hjelpe deg.

Tjenester jeg tilbyr

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe bedrifter i Vefsn med å lykkes:

  • Forretningsrådgivning: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere effektive forretningsstrategier, slik at du kan nå dine mål.
  • Markedsplanlegging og markedsføring: Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere dine målgrupper og utvikle effektive markedsføringsstrategier for å nå dem.
  • Salgsstøtte: Jeg kan hjelpe deg med å komme i kontakt med potensielle kunder og partnere i Sverige, samt forhandle avtaler på dine vegne.
  • Administrative tjenester: Jeg kan hjelpe deg med administrative oppgaver som selskapsregistrering, skatter og juridiske spørsmål.

Din beste ressurs for svensk forretningsutvikling

Jeg forstår at det å drive forretninger på tvers av landegrensene kan virke utfordrende. Men med min erfaring, kunnskap og nettverk i Sverige, er jeg din beste ressurs for å navigere kompleksitetene og oppnå suksess i det svenske markedet.

Jeg ser frem til å høre fra deg og samarbeide med deg for å hjelpe din bedrift i Vefsn til å nå sitt fulle potensial. Avstanden er ikke noe problem.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: