Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Vaksdal

Øk forretningen din i Vaksdal med svensk ekspertise

Vaksdal, en idyllisk bygd med rik historie og blomstrende næringsliv, har potensial til å nå enda større høyder. Som erfaren svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske selskaper, er jeg her for å tilby mine tjenester og hjelpe Vaksdals bedrifter med å oppnå suksess.

Din bro til Sverige

Jeg fungerer som din bro til Sverige, og hjelper deg med å navigere i det svenske markedet uansett dine forretningsbehov. Enten du ønsker å ekspandere til Sverige, samarbeide med svenske selskaper, eller skaffe deg en dypere forståelse for svensk forretningskultur, kan jeg bistå deg.

Tjenester for vekst

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe Vaksdals bedrifter med å vokse og blomstre:

  • Markedsføring og salg: Få hjelp med å utvikle effektive markedsføringsstrategier, tilpasse produkter og tjenester til det svenske markedet, og identifisere potensielle kunder og samarbeidspartnere.
  • Forretningsutvikling: Få rådgivning om alt fra produktutvikling og forretningsplanlegging til å sikre finansiering og bygge sterke relasjoner med svenske aktører.
  • Juridisk bistand: Naviger det svenske juridiske landskapet med veiledning om kontrakter, selskapsrettslige regler og andre juridiske forhold.
  • Administrasjon og drift: Få hjelp med administrative oppgaver, spåkdommer og etablering av virksomhet i Sverige.
  • Svensk oversettelse: Sørg for krystallklar kommunikasjon med feilfrie, nyanserte og kulturelt tilpassede svenske oversettelser.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Vaksdal:

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg hjulpet mange norske selskaper med å lykkes i Sverige.
  • Dyptgående kunnskap om svensk næringsliv: Min forståelse av det svenske markedet, kulturen og forretningsmetodene sikrer at du får verdifull innsikt og veiledning.
  • Personlig tilnærming: Jeg samarbeider tett med deg for å forstå dine spesifikke behov og skreddersyr løsninger som passer din bedrift.
  • Effektiv kommunikasjon: Du vil alltid motta tydelig og lettforståelig kommunikasjon, slik at du kan ta informerte beslutninger for din bedrift.

Ta kontakt i dag

Jeg er spent på å høre fra deg og starte et samarbeid som hjelper bedriften din i Vaksdal med å nå sine mål. Avstanden er ingen hindring, så ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan bidra til din suksess.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: