Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Vågan

Din svenska forretningsforbindelse i Norge

Er du en bedriftseier i Vågan som søker å utvide virksomheten din til Sverige, eller trenger du hjelp med svenskspråklig kommunikasjon og tjenester? Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999, kan jeg være din svenske forretningsforbindelse og hjelpe deg med å oppnå suksess.

Hvorfor velge meg?

  • Lokalkjennskap: Jeg har omfattende kunnskap om det norske og svenske markedet, og jeg forstår de unike behovene til bedrifter i Vågan.
  • Språktjenester: Jeg tilbyr perfekte oversettelser til svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med kunder, partnere og leverandører i Sverige.
  • Bred erfaring: Med over 20 års erfaring innen forretningsrådgivning, kan jeg hjelpe deg med en rekke tjenester, inkludert markedsføring, salg, forretningsutvikling og mer.
  • Sømløst samarbeid: Uavhengig av om du trenger hjelp med å etablere deg i Sverige, navigere i det svenske byråkratiet eller finne kvalifiserte forretningspartnere, er jeg her for å hjelpe deg.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Å samarbeide med meg kan gi din bedrift i Vågan en rekke fordeler, blant annet:

  • Utvid markedsandelen din: Sverige representerer et stort marked for norske bedrifter, og jeg kan hjelpe deg med å nå nye kunder og øke salget.
  • Forbedret kommunikasjon: Effektiv kommunikasjon på svensk er avgjørende for å bygge tillit og langsiktige relasjoner med svenske forretningspartnere.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å outsource dine svenske forretningsbehov til meg, kan du spare penger på interne ressurser og infrastruktur.
  • Lokal ekspertise: Jeg kan gi deg verdifull innsikt i det svenske markedet og hjelpe deg med å unngå kulturelle fallgruver.

Ta kontakt i dag

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, og jeg er klar til å hjelpe deg med å oppnå suksess i Sverige. Uansett dine profesjonelle behov i Sverige, er jeg her for å hjelpe deg. Ta kontakt i dag for å starte samarbeidet.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: