Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Vågaholmen

Hvordan kan en svensk bedriftskonsulent hjelpe din virksomhet i Vågaholmen?

Vågaholmen, en idyllisk by ved kysten i Nord-Norge, er kjent for sin fantastiske natur og sitt blomstrende næringsliv. Men som i alle virksomheter, kan det oppstå behov for ekstern kompetanse og bistand for å oppnå optimal vekst og suksess. Her er hvor jeg, en erfaren svensk bedriftskonsulent, kan komme inn i bildet.

Din bro til Sverige

Med base i Sverige og omfattende erfaring med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, fungerer jeg som din bro til det svenske markedet. Uansett dine profesjonelle behov i Sverige, kan jeg hjelpe deg med å navigere landskapet, etablere forbindelser og oppnå suksess.

Omfattende svensk kompetanse for din bedrift

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din Vågaholmen-baserte virksomhet til å blomstre:

  • Språktjenester: Feilfri oversettelse mellom norsk og svensk er avgjørende for effektiv kommunikasjon og profesjonalitet. Jeg sørger for at budskapet ditt blir formidlet på en klar, konsistent og kulturelt tilpasset måte.
  • Forretningsutvikling: Ønsker du å utvide virksomheten din til Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å utarbeide en markedsføringsplan, finne strategiske partnere og navigere i det juridiske og byråkratiske landskapet.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Trenger du hjelp med å nå ut til et svensk publikum? Jeg kan bistå med markedsføringsmateriell, kampanjeutvikling og salgsstrategier skreddersydd for det svenske markedet.
  • Andre forretningstjenester: Har du andre behov knyttet til Sverige? Kontakt meg gjerne for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe deg.

Fordelene ved å samarbeide med en svensk konsulent

Å velge meg som din svenske samarbeidspartner gir deg flere fordeler:

  • Lokalkunnskap: Jeg har inngående kunnskap om det svenske næringslivet, kulturen og regelverket.
  • Erfaring: Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, vet jeg hva som skal til for å lykkes i Sverige.
  • Nettverk: Jeg har et etablert nettverk av kontakter i Sverige, som kan gi deg en fordel i markedet.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å samarbeide med meg unngår du kostnadene ved å ansette en intern svensk konsulent.

Ta kontakt i dag og la oss starte samarbeidet

Jeg er overbevist om at jeg kan være en verdifull ressurs for din virksomhet i Vågaholmen. Avstanden mellom Norge og Sverige er ingen hindring for suksess – ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: