Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Vadsø

Din svenske forretningsforbindelse i Vadsø

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, tilbyr jeg mine tjenester til virksomheter i Vadsø. Min beliggenhet i Sverige utgjør ingen hindring for å bistå dere med deres forretningsbehov i Norge eller Sverige.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Vadsø?

Jeg forstår at bedrifter i Vadsø kan ha behov for ulike svenske tjenester. Her er noen av områdene jeg kan bistå deg med:

  • Perfekte oversettelser til svensk: Enten du trenger hjelp med markedsføringsmateriell, nettsider, kontrakter eller annen type forretningsdokumentasjon, kan jeg sikre at budskapet ditt blir nøyaktig og flytende formidlet på svensk.
  • Forretningsrådgivning: Med min omfattende erfaring fra det svenske markedet, kan jeg gi verdifulle råd og veiledning om hvordan du kan navigere i forretningslandskapet, utvide virksomheten din til Sverige og oppnå suksess.
  • Etablering og drift av datterselskaper i Sverige: Hvis du ønsker å utvide virksomheten din til Sverige, kan jeg hjelpe deg med prosessen med å etablere og drive et datterselskap.
  • Salg og markedsføring i Sverige: Jeg kan bistå deg med å utvikle og implementere effektive salgs- og markedsføringsstrategier for det svenske markedet.
  • Nettverksbygging i Sverige: Jeg kan koble deg med potensielle kunder, partnere og andre forretningsforbindelser i Sverige.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og dokumenterte resultater: Jeg har en lang historie med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Dyp forståelse for det svenske og norske markedet: Jeg forstår forskjellene og likhetene mellom de to landene, noe som gjør meg i stand til å gi deg skreddersydde løsninger.
  • Bredt nettverk i Sverige: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være til stor fordel for din bedrift.
  • Effektiv og profesjonell: Jeg jobber effektivt og profesjonelt for å levere de resultatene du trenger.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid for å hjelpe din bedrift i Vadsø med å nå sine mål i Sverige. Avstanden er ingen hindring, så ikke nøl med å ta kontakt i dag.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: