Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Utsira

Hvordan jeg kan hjelpe bedrifter i Utsira, Norge

Som erfaren bedriftskonsulent med over 25 års erfaring med å bistå norske bedrifter, tilbyr jeg mine tjenester til næringslivet i Utsira. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å kunne gi effektiv bistand. Tvert imot, min beliggenhet gir unike muligheter for norske bedrifter som ønsker å utvide virksomheten til Sverige.

Mine tjenester

Jeg tilbyr et bredt spekter av profesjonelle tjenester som kan hjelpe bedrifter i Utsira til å vokse og lykkes. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsrådgivning og forretningsutvikling: Jeg hjelper deg med å utarbeide effektive markedsstrategier, identifisere nye forretningsmuligheter og utvikle planer for vekst og ekspansjon.
  • Hjelp med å etablere kontakt med svenske leverandører og kunder: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, og kan hjelpe deg med å finne de rette samarbeidspartnerne for å lykkes på det svenske markedet.
  • Støtte ved innhenting av tillatelser og lisenser: Jeg kan veilede deg gjennom prosessen med å søke om tillatelser og lisenser som kreves for å drive virksomhet i Sverige.
  • Språktjenester: Feilfri og profesjonell oversettelse mellom norsk og svensk er avgjørende for vellykket kommunikasjon og samarbeid på tvers av landegrensene. Mine oversettelsestjenester sikrer at budskapet ditt blir formidlet tydelig og presist.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Utsira:

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Jeg har over 25 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige. Min erfaring og dokumenterte resultater taler for seg selv.
  • Unikt nettverk i Sverige: Mitt brede nettverk i Sverige gir deg tilgang til verdifulle forbindelser og ressurser som kan hjelpe deg med å lykkes på det svenske markedet.
  • Effektiv fjernhjelp: Avstanden mellom Utsira og Sverige er ingen hindring. Moderne teknologi gjør det mulig for meg å gi deg effektiv fjernhjelp, uansett hvor du befinner deg.

Ta kontakt i dag

Jeg er din kontaktperson i Sverige, uansett hva dine profesjonelle behov måtte være. Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan bidra til din bedrifts suksess.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: