Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Ulsteinvik

Hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Ulsteinvik å lykkes

Ulsteinvik, en blomstrende by ved Sunnmørskysten, er kjent for sin maritime virksomhet, innovative næringer og fantastiske natur. Som svensk bedriftskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske selskaper, er jeg her for å tilby mine tjenester og bli din bro til suksess i Sverige.

Et bredt spekter av svensk ekspertise

Jeg tilbyr et omfattende utvalg av tjenester som kan hjelpe din bedrift med å vokse og blomstre:

  • Markedskonsulenttjenester: La meg bistå deg med å forstå det svenske markedet, identifisere muligheter og utvikle effektive strategier for å nå dine mål.
  • Forretningsutvikling: Få hjelp med å utvikle og implementere nye forretningsideer, utvide til Sverige og optimalisere driften for økt lønnsomhet.
  • Salgs- og forretningsstøtte: Trenger du hjelp med å komme i kontakt med potensielle kunder, forhandle avtaler eller bygge relasjoner i Sverige? Jeg er her for å hjelpe deg.
  • Administrativ bistand: Naviger deg gjennom det svenske byråkratiet med min hjelp. Jeg kan bistå med alt fra å registrere virksomhet til å håndtere administrative oppgaver.
  • Språktjenester: Få profesjonelle oversettelser av dine dokumenter, markedsføringsmateriell og nettsted til perfekt svensk.

Din svenske samarbeidspartner

Å velge meg som din svenske samarbeidspartner gir deg flere fordeler:

  • Lokalkunnskap: Jeg har god forståelse for både det norske og svenske markedet, noe som gjør meg i stand til å gi deg skreddersydde løsninger.
  • Erfaring og nettverk: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg bygget opp et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være avgjørende for din suksess.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å benytte deg av mine tjenester unngår du kostnadene ved å ansette egne ansatte i Sverige.
  • Språkkompetanse: Jeg snakker flytende norsk og svensk, noe som sikrer problemfri kommunikasjon og forståelse.

Neste steg

Jeg er din svenske forbindelse, uansett dine profesjonelle behov i Sverige eller Ulsteinvik. Distansen er ingen hindring for et vellykket samarbeid. Ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift å nå sine mål.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: