Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Ulstein

Hvordan kan en svensk forretningskonsulent hjelpe din bedrift i Ulstein, Norge?

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999, kan jeg tilby et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din virksomhet i Ulstein å blomstre. Ulstein er en kystkommune i Møre og Romsdal fylke, kjent for sin fiskeindustri, skipsverft og naturskjønne omgivelser. Bedrifter i Ulstein har ofte behov for tjenester fra Sverige, og min base i Sverige gjør meg godt posisjonert til å bistå dem.

Tjenester jeg tilbyr

  • Feilfri svensk oversettelse: Språkbarrieren kan være en utfordring for bedrifter som ønsker å samarbeide med svenske partnere. Jeg kan hjelpe deg med å oversette all din viktige dokumentasjon, markedsføringsmateriell og korrespondanse til perfekt svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med dine svenske forbindelser.
  • Forretningsrådgivning: Jeg har omfattende erfaring med å hjelpe bedrifter i ulike bransjer å lykkes. Jeg kan gi deg råd om alt fra markedsføring og salg til forretningsutvikling og strategisk planlegging.
  • Markedsoversikt og research: Å forstå det svenske markedet er avgjørende for suksess. Jeg kan hjelpe deg med å undersøke markedet, identifisere potensielle kunder og partnere, og utvikle en effektiv inngangsstrategi.
  • Nettverksbygging: Å bygge relasjoner med svenske bedrifter er avgjørende for å lykkes på det svenske markedet. Jeg kan hjelpe deg med å knytte kontakter med potensielle kunder, partnere og andre viktige aktører.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Ulstein:

  • Erfaring og kompetanse: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Min base i Sverige gir meg inngående kunnskap om det svenske markedet og forretningskultur.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, som kan være til stor fordel for din bedrift.
  • Språklig ekspertise: Jeg er flytende i både norsk og svensk, noe som sikrer problemfri kommunikasjon.
  • Avstand er ingen hindring: I dagens digitale verden kan jeg enkelt bistå din bedrift, uansett beliggenhet.

Ta kontakt i dag

Jeg er din bro til suksess i Sverige. Uansett hvilke utfordringer eller mål du har, er jeg her for å hjelpe deg. Ta kontakt i dag for å avtale en gratis konsultasjon, og la oss starte samarbeidet!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: