Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Ullensaker

Hvordan jeg kan hjelpe bedrifter i Ullensaker med svensk ekspertise

Ullensaker er en blomstrende kommune med et aktivt næringsliv. Mange bedrifter i Ullensaker ser mot Sverige for å utvide virksomheten og dra nytte av nye muligheter. Som erfaren svensk forretningskonsulent med lang erfaring i å bistå norske bedrifter, kan jeg tilby en unik kombinasjon av kompetanse og markedskjennskap som kan hjelpe din bedrift til å lykkes.

Tjenester jeg tilbyr

  • Perfekte oversettelser: Språklige nyanser og kulturelle forskjeller kan være avgjørende for suksess i det svenske markedet. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelser som sikrer at budskapet ditt blir formidlet på en klar, konsistent og kulturelt tilpasset måte.
  • Markedskompetanse: Det svenske markedet har sine egne regler og egen dynamikk. Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og partnere, og utvikle effektive markedsføringsstrategier.
  • Forretningsutvikling: Enten du ønsker å ekspandere til Sverige, samarbeide med svenske selskaper eller skaffe finansiering i Sverige, kan jeg hjelpe deg med å navigere i prosessen og oppnå dine mål.
  • Etablering og drift: Å etablere og drive virksomhet i Sverige kan være utfordrende. Jeg kan bistå deg med alt fra selskapsregistrering til juridiske spørsmål og praktiske hensyn.

Deres svenske forbindelse

Jeg er din svenske forbindelse, uansett dine profesjonelle behov i Sverige eller i Ullensaker. Med min omfattende erfaring og lokale kunnskap kan jeg hjelpe deg med å overvinne språklige barrierer, kulturelle forskjeller og byråkratiske utfordringer.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring: Jeg har en lang historie med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Jeg har god forståelse for det svenske markedet og næringslivet.
  • Bred kompetanse: Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som dekker dine ulike behov.
  • Effektivitet: Jeg jobber effektivt og målrettet for å sikre at du får de resultatene du trenger.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid. Avstanden er ikke noe problem. Bare fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for å komme i gang.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: