Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Tysse

Øk forretningen din i Tysse med svensk ekspertise

Tysse, en idyllisk bygd med nærhet til fjorden og fantastiske friluftsmuligheter, huser et blomstrende næringsliv. Men i en globalisert verden kan det være hensiktsmessig å se utover landegrensene for å finne den kompetansen som trengs for å lykkes. Her er hvor jeg, som erfaren svensk forretningskonsulent med lang erfaring i det norske markedet, kan bistå din bedrift i Tysse.

Skreddersydde løsninger for norske bedrifter

Som din svenske kontaktperson og forretningskonsulent, kan jeg tilby et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Tysse å nå nye høyder. Min spesialitet er å bistå norske bedrifter med å oppnå suksess i det svenske markedet, og omvendt.

Tjenester for å styrke din bedrift

  • Perfekte oversettelser: Uansett om du trenger hjelp med markedsføringsmateriell, juridiske dokumenter eller korrespondanse, kan jeg sikre at budskapet ditt blir formidlet på feilfri og nyansert svensk.
  • Forretningsutvikling: Ønsker du å utvide virksomheten din til Sverige? Jeg kan veilede deg gjennom prosessen, fra markedsundersøkelser og konkurrentanalyse til etablering og drift.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Trenger du hjelp med å tilpasse markedsføringsstrategien din til det svenske markedet? Jeg kan bistå med alt fra utforming av salgsmateriell til gjennomføring av effektive markedsføringskampanjer.
  • Nettverksbygging: Etablering av verdifulle kontakter i Sverige kan være avgjørende for suksess. Jeg kan hjelpe deg med å knytte kontakter med potensielle kunder, samarbeidspartnere og andre viktige aktører i det svenske markedet.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Tysse:

  • Lang erfaring og lokalkunnskap: Med over 20 års erfaring i det norske markedet, forstår jeg de unike utfordringene og mulighetene som norske bedrifter står overfor.
  • Bredt nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i både Norge og Sverige, noe som kan være en uvurderlig ressurs for din bedrift.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å samarbeide med meg, slipper du kostnadene ved å ansette fast ansatte i Sverige.
  • Språklig ekspertise: Som svensk ekspert kan jeg sikre at all kommunikasjon og dokumentasjon er feilfri og nyansert.

Ta kontakt i dag og la oss starte samarbeidet

Avstanden mellom Tysse og Sverige er ingen hindring for suksess. Jeg er tilgjengelig for å hjelpe deg med å realisere dine forretningsmål, uansett hva de måtte være. Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Tysse å vokse og blomstre.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: