Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Tysnes

Øk forretningen din i Tysnes med svenske tjenester

Tysnes er en idyllisk kommune i Vestland fylke, kjent for sine naturskjønne omgivelser, rike historie og blomstrende næringsliv. Som et profesjonell svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, ser jeg enormt potensial for samarbeid med Tysnes-baserte virksomheter.

Tjenester på svensk for Tysnes-bedrifter

Min spesialitet er å bistå norske bedrifter med å oppnå suksess i det svenske markedet. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsføring og markedsanalyser: Ønsker du å nå et svensk publikum? Jeg kan hjelpe deg med å utvikle effektive markedsføringsstrategier, utføre grundige markedsanalyser og tilpasse budskapet ditt til det svenske markedet.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Trenger du hjelp med å utvide virksomheten din til Sverige, eller kanskje du bare trenger noen gode råd for å forbedre driften? Jeg kan bistå med forretningsplanlegging, konkurrentanalyse og strategisk rådgivning.
  • Salg og forhandlinger: Å lykkes i det svenske markedet krever god kunnskap om forretningskultur og forhandlingspraksis. Jeg kan hjelpe deg med å navigere disse aspektene og oppnå vellykkede forretningsavtaler.
  • Administrasjon og juridiske tjenester: Å drive virksomhet på tvers av landegrensene kan være komplisert. Jeg kan hjelpe deg med å forstå de juridiske rammene og håndtere administrative oppgaver knyttet til din virksomhet i Sverige.
  • Språktjenester: Feilfri og flytende svensk kommunikasjon er avgjørende for å bygge tillit og profesjonalitet i det svenske markedet. Jeg tilbyr perfekte oversettelser til svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med dine svenske samarbeidspartnere, kunder og leverandører.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din Tysnes-bedrift som ønsker å utvide til Sverige:

  • Erfaring og ekspertise: Jeg har lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, og jeg har en dyp forståelse av både det norske og svenske markedet.
  • Lokalkunnskap: Jeg befinner meg i Sverige, noe som gir meg direkte tilgang til det svenske markedet og dets aktører. Dette gjør meg i stand til å gi deg oppdatert informasjon og relevant rådgivning.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å benytte mine tjenester slipper du kostnadene forbundet med å ansette egne ansatte i Sverige.
  • Språklig ekspertise: Mine perfekte svenske oversettelser sikrer at du kommuniserer effektivt med det svenske markedet.

Ta kontakt i dag

Jeg er din svenske forbindelse, uansett dine profesjonelle behov i Sverige eller i din egen by. Distansen er ingen hindring for et vellykket samarbeid. Ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe din Tysnes-bedrift med å nå sine mål i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: