Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Tynset

Profesjonell svensk forretningskonsulent hjelper bedrifter i Tynset

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe bedrifter i Norge siden 1999. Jeg har base i Sverige, og tilbyr mine tjenester til virksomheter i Tynset som ønsker å dra nytte av svensk kompetanse og marked.

Tynsets unike muligheter

Tynset er en vakker bygd i Innlandet fylke, med en rik historie og et blomstrende næringsliv. Bygda er kjent for sin fantastiske natur, vennlige mennesker og sterke entreprenørånd. Tynset har et stort potensial for vekst innen en rekke sektorer, og jeg er her for å hjelpe bedrifter i byen med å ta del i disse mulighetene.

Mine tjenester for din bedrift i Tynset

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Tynset å lykkes. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Forretningsrådgivning: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere effektive forretningsstrategier, forbedre driften og oppnå dine økonomiske mål.
  • Markedsplanlegging og -inngang: Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og utvikle effektive markedsføringsstrategier for å nå dem.
  • Salgsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å forbedre salgsarbeidet ditt, øke konverteringsraten og øke salget.
  • Nettverksbygging: Jeg kan koble deg til viktige kontakter i Sverige, slik at du kan bygge relasjoner og utvide virksomheten din.
  • Språktjenester: Jeg tilbyr perfekte oversettelser til svensk, slik at du enkelt kan kommunisere med kunder, partnere og leverandører i Sverige.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Det er flere fordeler ved å samarbeide med meg som din svenske forretningskonsulent:

  • Erfaring og kompetanse: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Jeg har god kunnskap om det svenske markedet og forretningskulturen.
  • Nettverk: Jeg har et stort nettverk av kontakter i Sverige, som kan være verdifulle for din bedrift.
  • Språkkompetanse: Jeg snakker flytende svensk og norsk, slik at det er enkelt å kommunisere med meg.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å samarbeide med meg slipper du kostnadene ved å ansette en egen svensk konsulent.

Ta kontakt i dag

Jeg er din kontaktperson i Sverige, uansett hva dine profesjonelle behov er. Avstanden er ikke noe problem. Ta kontakt i dag for å starte et samarbeid og la meg hjelpe deg med å ta din bedrift i Tynset til neste nivå.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: