Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Trondheim

Øk din bedrift i Trondheim med svenske ekspertjenester

Trondheim, Norges tredje største by, er en pulserende region med et blomstrende næringsliv. Byen er kjent for sin innovative ånd, teknologiske fremgang og rike kulturarv. Men i dagens globaliserte verden kan det være verdifullt å ha en pålitelig partner på tvers av landegrensene. Her er hvor jeg kan hjelpe din bedrift i Trondheim.

Din bro til svenske forretningsmuligheter

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske selskaper siden 1999, tilbyr jeg en unik bro til det svenske markedet. Med base i Sverige kan jeg bistå din bedrift i Trondheim med en rekke sentrale tjenester som:

  • Språktjenester: Få feilfri oversettelse av dine dokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder til perfekt svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med et bredere publikum.
  • Markedsanalyse og forretningsutvikling: Få dyptgående innsikt i det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og samarbeidspartnere, og utvikle effektive strategier for å lykkes i Sverige.
  • Juridisk og administrativ bistand: Naviger de juridiske og administrative prosessene for å gjøre forretninger i Sverige sømløst og effektivt.
  • Salgs- og forretningsforbindelser: Etabler kontakt med svenske bedrifter, distributører og forhandlere for å utvide din virksomhet og øke salget.
  • Kulturforståelse: Få verdifull innsikt i svensk forretningskultur og skikker for å bygge sterke relasjoner og unngå kulturelle misforståelser.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Å velge meg som din svenske forretningspartner gir flere fordeler:

  • Lang erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, har jeg den nødvendige kunnskapen og kompetansen for å hjelpe din bedrift.
  • Lokale forbindelser: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til viktige forretningsmuligheter og samarbeidspartnere.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å outsource dine svenske forretningsbehov til meg, sparer du tid og penger på å ansette og administrere eget svensk personell.
  • Språklig ekspertise: Jeg sørger for at all kommunikasjon er feilfri og nyansert, slik at du unngår misforståelser og bygger tillit med svenske forbindelser.

Ta kontakt i dag

Uansett hvilke forretningsmål du har i Sverige, er jeg din pålitelige partner for suksess. Distansen er ingen hindring for effektivt samarbeid. Ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Trondheim å nå nye høyder.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: