Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Trøim

Øk forretningen din i Trøim med svensk ekspertise og samarbeid

Trøim, en sjarmerende bygd i Nord-Trøndelag, er kjent for sin rike historie, fantastiske natur og blomstrende næringsliv. Men i dagens globaliserte verden kan det være verdifullt å se utover landegrensene for å få et konkurransefortrinn. Her er hvor jeg, din profesjonelle svenske forretningskonsulent, kan komme inn i bildet.

Din bro til Sverige

Med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes, tilbyr jeg en unik kombinasjon av svensk forretningskunnskap og lokalt norsk perspektiv. Jeg fungerer som din svenske forbindelse, og hjelper deg med å navigere i det svenske markedet, bygge relasjoner og utvide horisonten for virksomheten din.

Skreddersydde tjenester for din bedrift

Uansett dine spesifikke behov, har jeg kompetansen og nettverket til å bistå deg. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsplanlegging og -inngang: La meg hjelpe deg med å utarbeide en effektiv strategi for å komme inn på det svenske markedet, eller styrke din eksisterende tilstedeværelse.
  • Forretningsutvikling: Få hjelp med å identifisere nye forretningsmuligheter, utvikle produkter og tjenester som passer for det svenske markedet, og optimalisere driften for økt lønnsomhet.
  • Salg og markedsføring: Dra nytte av min ekspertise innen salg og markedsføring for å nå nye kunder og øke salget i Sverige.
  • Nettverksbygging: Etabler viktige kontakter med svenske selskaper, bransjeforeninger og myndigheter.
  • Språktjenester: Få profesjonell hjelp med oversettelse av forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og presentasjoner til perfekt svensk.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Å velge meg som din svenske forretningspartner gir deg flere fordeler:

  • Lokalkunnskap: Jeg forstår det norske og svenske markedet, og kan gi deg verdifull innsikt i kulturelle forskjeller og forretningsmetoder.
  • Bredt nettverk: Jeg har et etablert nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til potensielle kunder, samarbeidspartnere og bransjeeksperter.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å outsource dine svenske forretningsbehov til meg, kan du spare penger på å ansette egne ansatte i Sverige.
  • Språkkompetanse: Med perfekt flytende svensk sikrer jeg at all kommunikasjon er klar, presis og profesjonell.

Jeg er overbevist om at jeg kan hjelpe deg med å ta virksomheten din i Trøim til neste nivå. Distansen mellom Norge og Sverige er ingen hindring for et vellykket samarbeid. Ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan bistå deg med å nå dine mål i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: