Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Tønsberg

Hvordan kan en svensk bedriftskonsulent hjelpe din virksomhet i Tønsberg?

Tønsberg, en kystby med rik historie og idyllisk beliggenhet, er et attraktivt sted for virksomheter. Men å drive virksomhet i dagens globale marked krever ofte kontakt med nabolandet Sverige. Her kan en erfaren svensk bedriftskonsulent være en uvurderlig ressurs.

Din bro til Sverige

Som svensk bedriftskonsulent med lang erfaring i å hjelpe norske virksomheter, kan jeg fungere som din bro til Sverige. Uansett dine profesjonelle behov i Sverige eller Tønsberg, er jeg her for å hjelpe deg.

Omfattende tjenester på tvers av landegrensene

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din virksomhet til å lykkes på tvers av landegrensene:

  • Språktjenester: Feilfri oversettelser mellom norsk og svensk er avgjørende for effektiv kommunikasjon. Jeg sikrer at ditt budskap blir formidlet tydelig og presist på begge språk.
  • Markedsekspertise: Jeg har inngående kunnskap om det svenske markedet, og kan hjelpe deg med å forstå forretningskultur, konkurrentlandskap og potensielle kunder.
  • Etableringsrådgivning: Planlegger du å starte opp eller utvide virksomheten din i Sverige? Jeg kan veilede deg gjennom prosessen, slik at du unngår fallgruver og maksimerer sjansene for suksess.
  • Forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å utarbeide og implementere effektive strategier for å øke salget, ekspandere til nye markeder og oppnå dine forretningsmål.

Fordelene ved å samarbeide med en svensk konsulent

Det er flere fordeler ved å samarbeide med en svensk bedriftskonsulent, fremfor en norsk konsulent uten erfaring fra Sverige:

  • Unik innsikt: Jeg har dyptgående kunnskap om både det norske og svenske markedet, noe som gir meg en unik forståelse av de kulturelle og forretningsmessige forskjellene.
  • Effektiv kommunikasjon: Jeg snakker flytende både norsk og svensk, noe som sikrer problemfri kommunikasjon og unngår misforståelser.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å benytte mine tjenester, slipper du kostnadene forbundet med å ansette en svensk konsulent på heltid.

Ta kontakt i dag

Jeg er overbevist om at jeg kan hjelpe din virksomhet til å oppnå suksess i det svenske markedet. Kontakt meg i dag for en uforpliktende samtale om hvordan jeg kan bistå deg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: