Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Tjeldsund

Hvordan jeg kan hjelpe bedrifter i Tjeldsund med mine svenske forretningstjenester

Tjeldsund, en kystkommune i Nord-Norge, er kjent for sin fantastiske natur og blomstrende næringsliv. Men for bedrifter i Tjeldsund kan det noen ganger være utfordrende å få tilgang til de spesialiserte tjenestene de trenger for å lykkes. Her er hvor jeg kommer inn.

Som erfaren svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske selskaper, tilbyr jeg et bredt spekter av tjenester som kan være til stor fordel for bedrifter i Tjeldsund.

Tjenester for å hjelpe din bedrift å vokse

  • Perfekte oversettelser: Uansett om du trenger hjelp med markedsføringsmateriell, juridiske dokumenter eller tekniske manualer, kan jeg sikre at meldingene dine blir nøyaktig og effektivt kommunisert på svensk.
  • Forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å utarbeide og implementere strategier for å utvide virksomheten din til det svenske markedet, identifisere nye forretningsmuligheter og bygge verdifulle relasjoner med svenske selskaper.
  • Markedskonsulenttjenester: Fra markedsundersøkelser og konkurrentanalyse til utvikling av effektive markedsføringskampanjer, kan jeg hjelpe deg med å nå målgruppen din i Sverige og oppnå dine salgsmål.
  • Salgsstøtte: Trenger du hjelp med å finne potensielle kunder, forhandle kontrakter eller lukke avtaler i Sverige? Min erfaring og nettverk i Sverige kan være en uvurderlig ressurs for din bedrift.
  • Andre forretningstjenester: Jeg tilbyr også en rekke andre tjenester som kan hjelpe deg med å drive virksomheten din mer effektivt, for eksempel administrative tjenester, forretningsplanlegging og rekruttering.

Hvorfor velge meg?

Jeg forstår de unike utfordringene og mulighetene som norske bedrifter står overfor i det svenske markedet. Med min erfaring, kompetanse og nettverk i Sverige er jeg din perfekte forbindelse for å lykkes i Sverige.

Enten du trenger hjelp med å oversette markedsføringsmateriell, finne nye kunder eller utvide virksomheten din til Sverige, er jeg her for å hjelpe deg.

Jeg ser frem til å høre fra deg og samarbeide med deg for å hjelpe din bedrift i Tjeldsund med å nå sine mål.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: