Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Time

Ønsker du hjelp med svenske forretningstjenester i Tinn?

Er du en bedrift i den idylliske Telemarkskommunen Tinn, og ser du etter muligheter for å utvide virksomheten din til Sverige? Kanskje du trenger hjelp med å navigere det svenske markedet, kommunisere effektivt med svenske kunder, eller utnytte forretningsforbindelser på den andre siden av grensen?

Uansett dine behov, kan jeg som erfaren svensk forretningskonsulent være din brobygger til suksess i Sverige. Med over 20 års erfaring med å bistå norske bedrifter, har jeg en dyp forståelse for både det norske og svenske næringslivet, og jeg kan hjelpe deg med å overvinne kulturelle barrierer og utnytte forretningspotensialet i Sverige.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Tinn?

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Tinn å lykkes i Sverige:

  • Perfekt svensk oversettelse: Nøyaktig og flytende oversettelse av all din forretningskommunikasjon til svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med kunder, partnere og leverandører i Sverige.
  • Forretningsrådgivning: Veiledning og ekspertise innenfor ulike forretningsområder, for eksempel markedsføring, salg, produktutvikling og forretningsutvikling i Sverige.
  • Etablering og markedsføring i Sverige: Bistand med å etablere din virksomhet i Sverige, inkludert registrering, juridiske spørsmål, markedsundersøkelser og utvikling av effektive markedsføringsstrategier for det svenske markedet.
  • Nettverksbygging: Etablering av kontakt med potensielle kunder, partnere og leverandører i Sverige, slik at du kan bygge verdifulle relasjoner og utvide nettverket ditt.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Med over 20 års erfaring i bransjen, har jeg en solid historikk med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Dyp forståelse for det svenske og norske markedet: Jeg har inngående kunnskap om både det norske og svenske næringslivet, noe som gjør meg i stand til å gi deg skreddersydde løsninger som møter dine spesifikke behov.
  • Effektiv kommunikasjon og nettverk: Jeg kommuniserer flytende på både norsk og svensk, og jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som gjør meg til en uvurderlig ressurs for din bedrift.

Ta kontakt i dag!

Er du klar til å ta din bedrift til neste nivå i Sverige? Jeg er din svenske forretningsforbindelse, og jeg er her for å hjelpe deg med å nå dine mål. Ta kontakt i dag for å avtale en gratis konsultasjon og diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Tinn å lykkes i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: