Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Teigebyen

Øk forretningen din i Teigebyen med svensk ekspertise

Teigebyen, en idyllisk bygd med et blomstrende næringsliv, tilbyr et unikt miljø for bedrifter. Men i en globalisert verden kan det være verdifullt å ha en fot i nabolandet Sverige. Her er der jeg kommer inn som din profesjonelle svenske forretningskonsulent.

Dine behov møtes på svensk

Med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, har jeg en omfattende forståelse av dine potensielle utfordringer og mål. Som din svenske kobling, kan jeg tilby en rekke tjenester som kan hjelpe deg med å lykkes:

  • Språktjenester: Perfekt oversettelse til svensk er avgjørende for å kommunisere effektivt med svenske kunder, partnere og leverandører. Jeg hjelper deg med å unngå kulturelle misforståelser og sikre at budskapet ditt når frem på en tydelig og profesjonell måte.
  • Markedskjennskap: Det svenske markedet har sine egne regler og nyanser. Jeg kan gi deg verdifull innsikt i forbrukertrender, konkurrentlandskapet og regulatoriske miljøer, slik at du kan ta informerte beslutninger.
  • Forretningsutvikling: Enten du ønsker å ekspandere til Sverige eller etablere strategiske partnerskap, kan jeg hjelpe deg med å navigere prosessen og maksimere sjansene for suksess.
  • Salgsstøtte: Å bygge relasjoner og tillit er avgjørende for å lykkes i det svenske markedet. Jeg kan hjelpe deg med å utvikle effektive salgsstrategier og presentere dine produkter eller tjenester på en måte som resonerer med svenske kunder.

Hvorfor velge meg?

Som erfaren forretningskonsulent med base i Sverige, forstår jeg både det norske og svenske markedet. Min unike posisjon gir meg mulighet til å bygge bro mellom de to landene og hjelpe deg med å navigere de kulturelle og kommersielle forskjellene.

Jeg er dedikert til å hjelpe din bedrift i Teigebyen med å nå sine mål. Uansett dine spesifikke behov i Sverige, er jeg din kontaktperson og ekspertressurs.

Ta kontakt i dag

Avstanden er ingen hindring for suksess. Ta kontakt i dag for å starte et samarbeid og la meg hjelpe deg med å ta din bedrift i Teigebyen til neste nivå.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: