Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Tana

Din svenske forretningsforbindelse i Tana

Tana, en kommune med rik historie og naturlige omgivelser, ligger i Øst-Finnmark i Norge. Kommunen er kjent for sin laksesesong, reindrift og samiske kultur. Tana er et sted med stort potensial for bedrifter, men det kan være utfordrende å få tilgang til visse tjenester som kan bidra til vekst og suksess.

Her er hvor jeg kan hjelpe din bedrift i Tana. Som erfaren svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å bistå norske bedrifter, har jeg den kunnskapen og nettverket som trengs for å koble deg til de riktige ressursene i Sverige.

Tjenester for å hjelpe din bedrift i Tana

  • Perfekte svenske oversettelser: Effektiv kommunikasjon er avgjørende for suksess i næringslivet. Jeg kan hjelpe deg med å oversette viktig dokumentasjon, markedsføringsmateriell og nettstedsinnhold til feilfritt svensk, slik at du kan nå et bredere publikum og bygge sterkere relasjoner med svenske partnere og kunder.
  • Forretningsrådgivning: Uansett om du nettopp har startet opp eller ønsker å ta bedriften din til neste nivå, kan jeg tilby skreddersydd forretningsrådgivning for å hjelpe deg med å navigere i det svenske markedet. Jeg kan bistå deg med alt fra markedsføring og salg til forretningsutvikling og rekruttering.
  • Etablering i Sverige: Å etablere seg i Sverige kan være en spennende mulighet for bedrifter i Tana. Jeg kan veilede deg gjennom prosessen og koble deg til de riktige menneskene for å sikre en smidig overgang.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, har jeg den nødvendige kunnskapen og kompetansen for å forstå dine spesifikke behov og utfordringer.
  • Bredt nettverk i Sverige: Jeg har et etablert nettverk av kontakter i Sverige, noe som gjør det mulig for meg å koble deg til de riktige ressursene og menneskene for å lykkes.
  • Effektiv og profesjonell: Jeg er dedikert til å levere resultater og sørge for at du får mest mulig ut av samarbeidet.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid for å hjelpe din bedrift i Tana med å nå sine mål i Sverige. Avstanden er ingen hindring, så ikke nøl med å ta kontakt.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: