Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Svortland

Ønsker du å utvide virksomheten din til Sverige?

Svortland, en idyllisk by ved kysten, er kjent for sin rike historie og unike kultur. Med et blomstrende næringsliv ser byen mot nye horisonter for vekst og utvikling. Men visste du at å utvide virksomheten din til Sverige kan gi en rekke fordeler for din bedrift i Svortland?

Her er hvordan jeg, som erfaren svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, kan bistå deg:

Brobygger til Sverige

Jeg er din svenske kontaktperson, uansett dine profesjonelle behov i Sverige eller Svortland. Med min dype forståelse av både det norske og svenske markedet, kan jeg hjelpe deg med å navigere de kulturelle nyansene og byråkratiske prosessene som er involvert i å gjøre forretninger i Sverige.

Språktjenester

Feilfri kommunikasjon er avgjørende for suksess i ethvert forretningsforhold. Jeg tilbyr perfekte svenske oversettelser for å sikre at budskapet ditt blir formidlet tydelig og effektivt til dine svenske forbindelser.

Andre forretningstjenester

Jeg tilbyr en rekke andre viktige og lukrative forretningstjenester som kan hjelpe deg med å oppnå dine mål i Sverige. Kontakt meg for å diskutere dine spesifikke behov og hvordan jeg kan skreddersy mine tjenester for å passe din bedrift.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en solid forståelse av behovene til norske bedrifter som ønsker å utvide til Sverige.
  • Lokalkunnskap: Jeg har inngående kunnskap om det svenske markedet og regelverk, noe som sparer deg for tid og penger.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, som kan gi deg tilgang til verdifulle forretningsmuligheter.

Jeg ser frem til å høre fra deg og innlede et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: