Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Svolvær

Din svenske forretningsforbindelse i Norge

Svolvær, en idyllisk by omgitt av dramatiske fjell og krystallklart vann, er et knutepunkt for handel og turisme i Nord-Norge. Som profesjonell svensk forretningskonsulent med over 25 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, forstår jeg de unike behovene til Svolværs næringsliv.

Øk effektiviteten med svenske forretningstjenester

Min beliggenhet i Sverige gir meg mulighet til å tilby Svolvær-bedrifter et bredt spekter av svenske forretningstjenester som kan bidra til å øke effektiviteten og lønnsomheten. Blant disse tjenestene finner du:

  • Feilfri oversettelser: For å sikre sømløs kommunikasjon med svenske partnere og kunder, tilbyr jeg profesjonelle oversettelser av all din forretningskorrespondanse, markedsføringsmateriell og juridiske dokumenter til perfekt svensk.
  • Forretningsrådgivning: Uansett om du planlegger å utvide virksomheten til Sverige, trenger hjelp med å navigere i det svenske byråkratiet eller ønsker å optimalisere driften din, kan jeg tilby skreddersydde råd og veiledning basert på min omfattende erfaring og kunnskap om det svenske markedet.
  • Markedsplanlegging og -gjennomføring: Jeg kan bistå deg med å utvikle effektive markedsføringsplaner som retter seg mot svenske kunder og hjelper deg med å komme i kontakt med de riktige personene og kanalene for å maksimere eksponeringen din.
  • Salgs- og forretningsutvikling: Enten du ønsker å utvide din eksisterende kundebase i Sverige eller etablere deg på det svenske markedet for første gang, kan jeg hjelpe deg med å utvikle og implementere effektive salgs- og forretningsutviklingsstrategier.

Deres svenske forbindelse

Som din svenske forretningsforbindelse fungerer jeg som din lokale kontaktpunkt i Sverige, uansett dine behov. Min dype forståelse av både det norske og svenske markedet, kombinert med lang erfaring innen forretningsrådgivning, gjør meg til det perfekte valget for å hjelpe deg med å lykkes i Sverige.

Avstanden mellom Svolvær og Sverige er ingen hindring for et vellykket samarbeid. Ta kontakt i dag for å diskutere hvordan mine tjenester kan hjelpe din bedrift å nå sine mål.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: