Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Sveio

Hvordan kan en erfaren svensk forretningskonsulent hjelpe din bedrift i Sveio?

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, forstår jeg de unike utfordringene og mulighetene som Sveio-bedrifter står overfor. Min base i Sverige gir meg muligheten til å tilby et bredt spekter av svenske forretningstjenester som kan hjelpe din bedrift til å vokse og lykkes.

Fordelene ved å benytte en svensk forretningskonsulent

Det er flere fordeler ved å benytte en svensk forretningskonsulent for din bedrift i Sveio:

  • Lokal ekspertise kombinert med svensk forretningskunnskap: Jeg forstår det norske næringslivet, men kan også tilby innsikt i svenske forretningsmetoder og -kultur. Dette kan være spesielt nyttig for bedrifter som ønsker å ekspandere til Sverige eller handle med svenske selskaper.
  • Språktjenester: Perfekt oversettelse til svensk er bare en av tjenestene jeg tilbyr. Jeg kan hjelpe deg med å kommunisere effektivt med svenske partnere, kunder og leverandører.
  • Kostnadseffektivitet: Å benytte en ekstern konsulent kan være mer kostnadseffektivt enn å ansette fast ansatte med spesialkompetanse.
  • Tilgang til et bredt nettverk: Jeg har et etablert nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være til fordel for din bedrift når det gjelder å finne nye forretningsmuligheter, partnere og kunder.

Tjenester for din bedrift i Sveio

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Sveio å lykkes, herunder:

  • Forretningsutvikling og rådgivning: Jeg kan hjelpe deg med å utarbeide en forretningsplan, sette mål, identifisere nye markeder og utvikle strategier for vekst.
  • Markedsplanlegging og markedsføring: Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, utvikle effektive markedsføringsstrategier og nå nye kunder.
  • Salgsstøtte: Jeg kan hjelpe deg med å finne potensielle kunder i Sverige, utvikle salgsmateriale og forhandle kontrakter.
  • Operasjonell effektivitet: Jeg kan hjelpe deg med å strømlinjeforme driften, forbedre effektiviteten og redusere kostnader.

Din kobling til Sverige

Uansett hvilke dine profesjonelle behov er i Sverige eller i Sveio, kan jeg være din kobling til Sverige. Med min erfaring og nettverk kan jeg hjelpe deg med å navigere det svenske forretningslandskapet og oppnå dine mål.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid. Avstanden er ikke noe problem. Bare send meg en e-post for å komme i gang.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: