Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Straumen

Ønsker du å utvide virksomheten din til Sverige?

Straumen, en idyllisk bygd i Nord-Norge, har et rikt næringsliv med mange spennende muligheter. Men visste du at det svenske markedet kan tilby enda flere for din bedrift? Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, kan jeg være din brobygger til suksess.

Skreddersydde løsninger for Straumens bedrifter

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe Straumens bedrifter med å vokse og blomstre. Her er noen få eksempler:

  • Markedsføring og forretningsutvikling: Øk synligheten din i Sverige, utvid kundebasen din og få eksperthjelp med å navigere det svenske markedet.
  • Salg og forretningsforbindelser: Etabler kontakt med potensielle kunder og samarbeidspartnere i Sverige, og få hjelp med å bygge langsiktige relasjoner.
  • Juridiske og administrative tjenester: Få veiledning om svenske lover og forskrifter, og sikre at virksomheten din opererer i henhold til gjeldende regler.
  • Kulturell forståelse: Unngå kulturelle fallgruver og lær deg de nyansene som er nødvendige for å lykkes i Sverige.
  • Språktjenester: Få profesjonell oversettelse av markedsføringsmateriell, nettsider og andre dokumenter til perfekt svensk.

Deres fordel ved å samarbeide med meg

Det er mange fordeler ved å samarbeide med meg som din svenske forretningskonsulent:

  • Lang erfaring og lokalkunnskap: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, og jeg har et bredt nettverk av kontakter i næringslivet.
  • Effektivitet og kostnadsbesparelser: Ved å outsource dine svenske forretningsbehov til meg, kan du spare tid og penger sammenlignet med å etablere et eget kontor i Sverige.
  • Språklig ekspertise: Jeg sørger for at all kommunikasjon er klar, tydelig og profesjonell på svensk.
  • Personlig service: Jeg tar meg tid til å forstå dine spesifikke behov og skreddersyr løsninger som passer for din bedrift.

Straumen og Sverige – en perfekt kombinasjon

Som Straumen-basert bedrift har du et unikt utgangspunkt for å lykkes i Sverige. De geografiske båndene mellom Norge og Sverige er sterke, og det er mange kulturelle likheter som kan utnyttes. Med min hjelp kan du brolegge veien for suksess i det svenske markedet.

Ta kontakt i dag!

Er du klar til å ta virksomheten din til neste nivå? Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan bidra til din bedrifts vekst og suksess i Sverige.

Kontakt meg for en uforpliktende samtale om hvordan jeg kan hjelpe deg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: