Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Storslett

Din profesjonelle svenske forretningskonsulent i Storslett

Storslett, en sjarmerende bygd i Nord-Troms og Finnmark, er kjent for sin fantastiske natur og vennlige mennesker. Men for bedrifter i Storslett kan det noen ganger være utfordrende å få tilgang til de spesialiserte tjenestene de trenger for å vokse og lykkes. Her kommer jeg inn i bildet.

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske selskaper, tilbyr jeg et bredt spekter av tjenester som kan være til stor fordel for bedrifter i Storslett. Med base i Sverige kan jeg tilby svensk ekspertise og kunnskap på tvers av landegrensene, og hjelpe deg med å navigere i det svenske markedet.

Tjenester jeg tilbyr

  • Perfekte oversettelser: Uansett om du trenger å oversette nettsiden din, markedsføringsmateriell eller forretningsdokumenter, kan jeg sikre at budskapet ditt blir formidlet på en tydelig og profesjonell måte på svensk.
  • Forretningsrådgivning: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere effektive forretningsstrategier, markedsføringsplaner og salgsstrategier tilpasset det svenske markedet.
  • Markedsoversikt og research: Jeg kan gi deg verdifull innsikt i det svenske markedet, inkludert konkurrentanalyse, kundepreferanser og bransjetrender.
  • Etablering og drift i Sverige: Trenger du hjelp med å etablere et datterselskap i Sverige, eller trenger du bistand med lønningsadministrasjon, skatter og juridiske spørsmål? Jeg kan veilede deg gjennom prosessen og sikre at du overholder alle svenske lover og regler.
  • Nettverksbygging: Jeg kan koble deg med potensielle kunder, forretningspartnere og investorer i Sverige, og hjelpe deg med å bygge verdifulle relasjoner.

Hvorfor velge meg?

  • Erfaring og ekspertise: Med mange års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske markedet.
  • Lokalkunnskap: Min base i Sverige gir meg tilgang til oppdatert informasjon og ressurser på det svenske markedet.
  • Språkfordeler: Uten språkbarrierer kan jeg effektivt kommunisere og forhandle på dine vegne med svenske selskaper og myndigheter.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å benytte mine tjenester unngår du kostnadene ved å ansette en fast ansatt i Sverige.
  • Enkel prosess: Jeg tar hånd om alt det administrative arbeidet, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din.

Ta kontakt i dag!

Er du klar til å ta virksomheten din til neste nivå i det svenske markedet? Ta kontakt med meg i dag for en gratis konsultasjon. Avstanden er ingen hindring, og jeg ser frem til å samarbeide med deg for å oppnå dine forretningsmål.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: