Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Storfjord

Øk forretningen din i Storfjord med svensk ekspertise

Storfjord, en idyllisk bygd med nærhet til fjorder og fjell, er et attraktivt sted å drive forretning. Men i dagens globaliserte verden kan det være hensiktsmessig å se utover landegrensene for å finne riktig kompetanse og tjenester. Her er hvor jeg kommer inn i bildet.

Som erfaren svensk forretningskonsulent med lang erfaring i å hjelpe norske bedrifter, tilbyr jeg et bredt spekter av tjenester som kan bidra til å løfte din virksomhet i Storfjord til nye høyder.

Perfekte svenske oversettelser

Språkbarrieren mellom Norge og Sverige kan være en utfordring for kommunikasjon og forretningsutvikling. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelser som sikrer at budskapet ditt blir formidlet på en klar, konsistent og kulturelt tilpasset måte.

Din bro til Sverige

Uavhengig av dine spesifikke behov i Sverige, fungerer jeg som din svenske kontaktperson. Enten du ønsker å utvide virksomheten til Sverige, samarbeide med svenske selskaper eller trenger hjelp med å navigere i det svenske markedet, kan jeg være din guide og støttespiller.

Fordeler ved å samarbeide med meg

  • Lang erfaring og bransjekunnskap: Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, har jeg opparbeidet meg en dyp forståelse for det norske og svenske markedet, samt utfordringene og mulighetene som ligger i grenseoverskridende samarbeid.
  • Effektivitet og kostnadsbesparelser: Ved å benytte mine tjenester sparer du tid og penger på å etablere egne kontakter i Sverige. Jeg kan hjelpe deg med å finne de riktige samarbeidspartnerne, forhandle avtaler og sikre en smidig gjennomføring av prosjekter.
  • Lokalkunnskap og kulturell forståelse: Jeg har god kjennskap til det svenske næringslivet og kultur, noe som er avgjørende for å lykkes i det svenske markedet.

Ta kontakt i dag

Jeg er overbevist om at mine tjenester kan bidra til å øke lønnsomheten og konkurranseevnen til din bedrift i Storfjord. Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan jeg kan hjelpe deg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: