Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Storebø

Din profesjonelle svenske forretningskonsulent i Norge

Storebø, en idyllisk bygd med et blomstrende næringsliv, har potensial til å nå enda større høyder. Som erfaren svensk forretningskonsulent med lang erfaring i det norske markedet, kan jeg hjelpe bedrifter i Storebø med å utnytte potensialet sitt og oppnå suksess.

Skreddersydde løsninger for norske bedrifter

Jeg forstår de unike behovene til norske bedrifter, og jeg er forpliktet til å levere skreddersydde løsninger som passer perfekt for din bedrift i Storebø. Med base i Sverige tilbyr jeg en rekke tjenester som kan hjelpe deg med å oppnå dine mål, uansett om du ønsker å ekspandere til Sverige eller forbedre driften i Norge.

Tjenester for å hjelpe din bedrift i Storebø

  • Perfekte svenske oversettelser: Kommuniser effektivt med svenske kunder og partnere med profesjonelle oversettelser som fanger essensen av budskapet ditt.
  • Forretningsrådgivning: Få ekspertveiledning om hvordan du kan navigere i det svenske markedet, utvide virksomheten din og oppnå suksess.
  • Markedsplanlegging og -strategi: Utvikle en effektiv markedsplan som når målgruppen din og øker salget.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Få hjelp med å utvikle og implementere salgs- og markedsføringsstrategier som gir resultater.
  • Forretningsutvikling: Få hjelp med å identifisere nye forretningsmuligheter og utvikle planer for å realisere dem.

Din bro til Sverige

Jeg er din bro til Sverige, og jeg kan hjelpe deg med å koble deg til de ressursene og forbindelsene du trenger for å lykkes. Uansett om du trenger hjelp med å finne svenske samarbeidspartnere, forstå svenske regler og forskrifter, eller navigere i svensk forretningskultur, er jeg her for å hjelpe deg.

Hvorfor velge meg?

  • Erfaring og ekspertise: Med lang erfaring i å hjelpe norske bedrifter lykkes, har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å gjøre en forskjell for din bedrift.
  • Lokalkunnskap: Min forståelse av både det norske og svenske markedet gjør meg i stand til å gi deg unike innsiktsfulle råd.
  • Personlig service: Jeg er dedikert til å bygge sterke relasjoner med mine kunder og gi deg personlig service som oppfyller dine spesifikke behov.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og samarbeide med deg for å hjelpe din bedrift i Storebø med å nå nye høyder. Avstanden er ingen hindring, så ikke nøl med å ta kontakt i dag.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: