Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Stord

Hvordan din Stord-bedrift kan dra nytte av svensk ekspertise

Stord, med sin blomstrende næringsliv og strategiske beliggenhet, er en motor i den norske økonomien. Men i en globalisert verden kan det være verdifullt å se utenfor landegrensene for å finne ekspertise og tjenester som kan hjelpe din bedrift til å vokse. Her er hvor jeg kan komme inn.

Din bro til Sverige

Som en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, er jeg din bro til det svenske markedet og dets tjenester. Uavhengig av dine spesifikke behov, enten de er i Sverige eller lokalt i Stord, kan jeg koble deg til de rette ressursene og ekspertene.

Tjenester for å optimalisere din bedrift

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din Stord-bedrift med å oppnå sine mål:

  • Perfekte oversettelser: Effektiv kommunikasjon er avgjørende for suksess i dagens internasjonale marked. Jeg sørger for at budskapet ditt blir formidlet tydelig og presist på svensk, slik at du kan bygge sterke relasjoner med svenske kunder, partnere og investorer.
  • Markedskompetanse: Jeg har dyptgående kunnskap om det svenske markedet, forbrukertrender og regulatoriske miljø. Jeg kan gi deg innsikt og veiledning for å navigere i dette landskapet og utarbeide effektive strategier for å nå dine svenske mål.
  • Forretningsutvikling: Enten du ønsker å ekspandere til Sverige, samarbeide med svenske selskaper eller tiltrekke deg svenske investeringer, kan jeg hjelpe deg med å utvikle en solid forretningsplan og koble deg til de rette menneskene.
  • Effektivisering: Jeg kan hjelpe deg med å identifisere og implementere effektive prosesser og systemer for å optimalisere driften av din Stord-bedrift.

Hvorfor velge meg?

Det finnes flere grunner til at jeg er det beste valget for din Stord-bedrift:

  • Lang erfaring: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse av de unike utfordringene og mulighetene som norske bedrifter står overfor i det svenske markedet.
  • Bredt nettverk: Jeg har et etablert nettverk av kontakter i Sverige på tvers av bransjer, noe som gir deg tilgang til et bredt spekter av ressurser og muligheter.
  • Dedikert til din suksess: Jeg er forpliktet til å hjelpe din Stord-bedrift med å lykkes. Jeg vil jobbe tett med deg for å forstå dine spesifikke behov og utvikle en skreddersydd løsning som passer for deg.

Ta kontakt i dag

Avstand er ingen hindring. Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan hjelpe din Stord-bedrift til å nå nye høyder.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: