Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Stor-Elvdal

Hvordan jeg som svensk forretningskonsulent kan hjelpe din bedrift i Stor-Elvdal

Stor-Elvdal er en kommune med en rik historie og et blomstrende næringsliv. Bygda ligger vakkert til i fjellheimen, og har mye å tilby både for turister og bedrifter.

Som svensk forretningskonsulent med lang erfaring fra det norske markedet, kan jeg bistå din bedrift i Stor-Elvdal på en rekke områder. Min base i Sverige gjør det enkelt å bistå deg med grenseoverskridende tjenester, og jeg kan være din svenske kontaktperson for alle dine profesjonelle behov i Sverige.

Tjenester jeg tilbyr:

  • Forretningsutvikling: Ønsker du å ekspandere virksomheten din til Sverige, eller se på nye forretningsmuligheter i Norge? Jeg kan hjelpe deg med å utarbeide en strategi, etablere kontakt med potensielle samarbeidspartnere og kunder, og navigere i det svenske og norske regelverket.
  • Markedsføring og salg: Trenger du hjelp med å markedsføre bedriften din til et svensk publikum, eller øke salget i Norge? Jeg kan bistå med utvikling av markedsføringsmateriell, kampanje- og salgsstrategier, og tilpasning av produkter og tjenester til det norske markedet.
  • Møte- og konferanseplanlegging: Skal du arrangere et møte eller en konferanse i Sverige eller Norge? Jeg kan hjelpe deg med planlegging, logistikk, og finne passende lokaler.
  • Administrative tjenester: Trenger du bistand med administrative oppgaver knyttet til din virksomhet i Sverige, for eksempel regnskap, fakturering eller personaladministrasjon? Jeg kan sette deg i kontakt med relevant kompetanse i Sverige.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring: Jeg har lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, og har et bredt nettverk av kontakter på begge sider av grensen.
  • Lokalkunnskap: Jeg kjenner det svenske og norske markedet godt, og forstår de kulturelle forskjellene mellom landene.
  • Effektivitet: Min base i Sverige gjør det enkelt og effektivt å bistå deg med grenseoverskridende tjenester.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å benytte deg av mine tjenester, kan du spare tid og penger sammenlignet med å etablere eget kontaktnettverk i Sverige.

Jeg ser frem til å høre fra deg og innlede et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: