Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Stjørdalshalsen

Som svensk forretningskonsulent kan jeg hjelpe din bedrift i Stjørdalshalsen

Stjørdalshalsen er en blomstrende by i Trøndelag fylke, Norge, med en rik industrihistorie og et levende næringsliv. Byen ligger strategisk til ved Trondheimsfjorden, noe som gir den gode kommunikasjonsmuligheter og nærhet til et større marked.

Er du en bedriftseier i Stjørdalshalsen som ser etter muligheter for å utvide virksomheten din til Sverige, eller trenger du hjelp med å navigere i det svenske markedet? Som erfaren svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, kan jeg tilby mine tjenester for å hjelpe deg med å lykkes.

Mine tjenester for bedrifter i Stjørdalshalsen

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Stjørdalshalsen til å vokse og blomstre. Her er noen av områdene jeg kan bistå deg med:

  • Markedsføring og salg: Ønsker du å nå et svensk publikum og øke salget ditt i Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv markedsføringsstrategi, tilpasse dine produkter og tjenester til det svenske markedet og finne de rette salgskanalene.
  • Forretningsutvikling: Trenger du hjelp med å utvide virksomheten din til Sverige, eller ønsker du å optimalisere driften din for økt lønnsomhet? Jeg kan hjelpe deg med å utarbeide en forretningsplan, finne strategiske partnere og rådgi deg om juridiske og regulatoriske spørsmål.
  • Kulturforskjeller: Å forstå kulturelle forskjeller er avgjørende for å lykkes i internasjonale virksomheter. Jeg kan hjelpe deg med å navigere i det svenske næringslivet og bygge sterke relasjoner med svenske forretningspartnere.
  • Språktjenester: Feilfri kommunikasjon er viktig for å bygge tillit og profesjonalitet. Jeg kan hjelpe deg med å oversette markedsføringsmateriell, forretningsavtaler og annen viktig dokumentasjon til perfekt svensk.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Stjørdalshalsen:

  • Erfaring og kompetanse: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige. Jeg har en dyp forståelse for både det norske og svenske markedet, samt kulturelle forskjeller mellom de to landene.
  • Nettverk: Jeg har et stort nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være avgjørende for å få din bedrift inn på markedet og finne de rette partnerne.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å benytte deg av mine tjenester, kan du unngå kostnadene ved å ansette egne ansatte i Sverige.
  • Språkkompetanse: Jeg er flytende i både norsk og svensk, noe som sikrer feilfri kommunikasjon og forståelse.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid for å hjelpe din bedrift i Stjørdalshalsen med å nå sine mål i Sverige. Avstanden mellom oss er ingen hindring, og vi kan enkelt samarbeide eksternt.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: