Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Stjørdal

Støtt på vekst med svenske forretningstjenester

Stjørdal, Norges nest eldste by, er et pulserende knutepunkt for handel og industri med en rik historie og ambisiøse planer for fremtiden. Som et profesjonell svensk forretningskonsulent med over 25 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, kan jeg tilby Stjørdals næringsliv et bredt spekter av svenske forretningstjenester som kan bidra til deres økonomiske suksess.

Din svenske forbindelse

Enten du ser etter å utvide virksomheten din til Sverige, samarbeide med svenske selskaper, eller navigere i det svenske markedet, fungerer jeg som din pålitelige kontaktperson i Sverige. Jeg forstår de unike utfordringene og mulighetene som norske bedrifter står overfor i det svenske markedet, og jeg er forpliktet til å hjelpe deg med å oppnå dine mål.

Tjenester som gir resultater

Her er noen av de sentrale tjenestene jeg tilbyr som kan hjelpe din Stjørdal-baserte bedrift til å blomstre:

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: Få inngående kunnskap om det svenske markedet, konkurrentlandskapet og kundepreferanser.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Utvikle effektive strategier for å komme inn på det svenske markedet, vokse virksomheten din og oppnå dine økonomiske mål.
  • Salgsstøtte: Etabler kontakt med potensielle kunder og partnere i Sverige, og få hjelp med å forhandle avtaler og bygge langsiktige relasjoner.
  • Administrativ bistand: Naviger i det svenske byråkratiet, håndtere juridiske spørsmål og sikre at du overholder alle gjeldende lover og forskrifter.
  • Språktjenester: Få dokumenter, presentasjoner og markedsføringsmateriell oversatt til perfekt svensk av morsmålseksperter.

Fordelene ved å velge meg

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din Stjørdal-baserte bedrift når det gjelder å utnytte mulighetene i det svenske markedet:

  • Erfaring og kompetanse: Med over 25 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, har jeg den nødvendige kunnskapen og kompetansen til å veilede deg i riktig retning.
  • Nettverk og forbindelser: Jeg har et etablert nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifulle forretningsmuligheter og samarbeidspartnere.
  • Kulturell forståelse: Jeg forstår de kulturelle forskjellene mellom Norge og Sverige, noe som er avgjørende for å bygge vellykkede relasjoner og unngå misforståelser.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å benytte deg av mine tjenester, unngår du kostnadene ved å ansette egne ansatte i Sverige, samtidig som du får tilgang til ekspertise på høyt nivå.

Ta kontakt i dag

Jeg er spent på å høre fra deg og diskutere hvordan mine svenske forretningstjenester kan hjelpe din Stjørdal-baserte bedrift med å nå nye høyder. Avstanden mellom Stjørdal og Sverige er ingen hindring for suksess. Ta kontakt i dag for å starte samarbeidet!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: