Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Steigen

Øk forretningen din i Steigen med svensk ekspertise

Steigen, en idyllisk kystbygd i Nordland fylke, er kjent for sin fantastiske natur, rike historie og blomstrende næringsliv. Men i en globalisert verden kan det være verdifullt å ha en samarbeidspartner i Sverige for å få tilgang til et bredere marked og spesialiserte tjenester. Her er hvordan jeg, som erfaren forretningskonsulent med over 25 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, kan bistå deg i Steigen.

Din bro til Sverige

Jeg fungerer som din kontaktpunkt i Sverige, uansett dine profesjonelle behov. Enten du ønsker å ekspandere virksomheten din til Sverige, knytte kontakter med svenske leverandører eller få tilgang til spesialiserte tjenester, kan jeg hjelpe deg.

Tjenester for økt verdiskapning

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe deg med å øke verdiskapningen i bedriften din:

  • Markedsføring og salg: Få hjelp med å utvikle en effektiv markedsføringsstrategi for det svenske markedet, identifisere aktuelle kunder og bygge relasjoner.
  • Forretningsutvikling: Få rådgivning om hvordan du kan optimalisere driften, øke effektiviteten og utvikle nye forretningsmuligheter.
  • Juridiske spørsmål: Naviger deg gjennom det svenske regelverket og få bistand med kontrakter, avtaler og annen juridisk dokumentasjon.
  • administrative oppgaver: Reduser byråkratiske utfordringer ved å få hjelp med administrative oppgaver som selskapsstiftelse, regnskap og skatt.
  • Språktjenester: Få dokumenter oversatt til perfekt svensk av profesjonelle oversettere.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Det er flere fordeler ved å samarbeide med meg som din svenske forretningskonsulent:

  • Lokalkunnskap: Jeg har lang erfaring med å jobbe i det svenske markedet, og forstår de kulturelle nyansene og forretningspraksisen.
  • Bredt nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan gi deg tilgang til nye forretningsmuligheter og samarbeidspartnere.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å benytte deg av mine tjenester, unngår du kostnadene ved å ansette egne ansatte i Sverige.
  • Effektivitet: Jeg kan hjelpe deg med å spare tid og penger ved å navigere deg gjennom de svenske forretningsprosessene.

Ta kontakt i dag

Jeg er overbevist om at jeg kan hjelpe deg med å ta virksomheten din i Steigen til neste nivå. Ta kontakt i dag for å avtale en gratis konsultasjon for å diskutere dine spesifikke behov.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: