Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Stavanger

Øk din bedrift i Stavanger med svenske forretningstjenester

Stavanger, Norges oljehovedstad, er en blomstrende by med et internasjonalt syn. Bedrifter i Stavanger opererer ofte i et globalt marked, og behovet for effektive forretningstjenester på tvers av landegrenser er stadig økende. Her kommer jeg inn i bildet.

Som erfaren svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, kan jeg tilby et bredt spekter av svenske forretningstjenester som kan hjelpe din bedrift i Stavanger å lykkes.

Fordeler ved å benytte svenske forretningstjenester

Å benytte svenske forretningstjenester kan gi din bedrift i Stavanger flere fordeler, blant annet:

 • Språklig ekspertise: Perfekte oversettelser er avgjørende for effektiv kommunikasjon på tvers av landegrenser. Jeg kan hjelpe deg med å sikre at all din kommunikasjon, fra markedsføringsmateriell til kontrakter, er nøyaktig og flytende på svensk.
 • Markedskunnskap: Det svenske markedet har sine egne særtrekk og nyanser. Jeg kan gi deg innsikt i det svenske markedet, slik at du kan ta velinformerte beslutninger og utnytte forretningsmuligheter.
 • Kulturell forståelse: Kulturelle forskjeller kan påvirke forretningspraksis. Jeg kan hjelpe deg med å navigere i det svenske forretningsklimaet og bygge positive relasjoner med svenske forretningspartnere.
 • Kostnadseffektivitet: Å etablere et eget kontor i Sverige kan være kostbart. Ved å benytte mine tjenester får du tilgang til svensk forretningsekspertise uten de høye kostnadene ved å etablere deg i Sverige.

Mine tjenester for din bedrift i Stavanger

Jeg tilbyr en rekke svenske forretningstjenester som kan hjelpe din bedrift i Stavanger å vokse og lykkes, herunder:

 • Forretningsrådgivning: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere effektive forretningsstrategier for det svenske markedet.
 • Markedsplanlegging og -gjennomføring: Jeg kan hjelpe deg med å utarbeide og gjennomføre effektive markedsføringsplaner for å nå det svenske markedet.
 • Salgsstøtte: Jeg kan hjelpe deg med å finne potensielle kunder i Sverige, utvikle salgsmateriale og presentere dine produkter eller tjenester til det svenske markedet.
 • Etablering og drift av datterselskaper: Jeg kan hjelpe deg med å navigere i prosessen med å etablere og drive et datterselskap i Sverige.
 • Forretningsnettverk: Jeg kan hjelpe deg med å bygge relasjoner med svenske forretningspartnere og organisasjoner.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Stavanger:

 • Erfaring og kompetanse: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
 • Unikt nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i det svenske næringslivet.
 • Kostnadseffektivitet: Mine tjenester er mer kostnadseffektive enn å etablere ditt eget kontor i Sverige.
 • Personlig service: Jeg er dedikert til å forstå dine spesifikke behov og skreddersyr mine tjenester for å møte dem.

Ta kontakt i dag

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, uansett hva dine profesjonelle behov i Sverige eller Stavanger måtte være. Avstanden er ikke noe problem. Ta kontakt i dag for å starte et samarbeid og la oss hjelpe din bedrift i Stavanger å nå nye høyder.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: