Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Stad

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Stad, Norge?

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999, tilbyr jeg mine tjenester til næringslivet i Stad. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å dekke dine bedriftsbehov – tvert imot kan det være en fordel.

Skreddersydde løsninger for Stad

Stad er en kommune i Møre og Romsdal fylke, kjent for sin vakre natur og sin blomstrende næringsvirksomhet innen fiskeri, oppdrett, reiseliv og servicebransjen. For å lykkes i dagens konkurransemarked er det viktig å ha tilgang til riktige ressurser og tjenester. Her er hvordan jeg kan hjelpe din bedrift:

  • Perfekte oversettelser: Uansett om du trenger hjelp med markedsmateriell, nettsider, kontrakter eller annen forretningskommunikasjon, kan jeg sikre at budskapet ditt blir formidlet på en tydelig og profesjonell måte på svensk.
  • Markedsekspertise: Jeg har god kunnskap om det svenske markedet, og kan hjelpe deg med å få fotfeste og etablere kontakt med potensielle kunder og samarbeidspartnere i Sverige.
  • Forretningsutvikling: Ønsker du å utvide virksomheten din til Sverige, eller se etter nye forretningsmuligheter? Jeg kan bistå med å utvikle en effektiv strategi og veilede deg gjennom prosessen.
  • Effektiv problemløsing: står du overfor utfordringer i din bedrift? Jeg har lang erfaring med å hjelpe bedrifter med å finne praktiske og lønnsomme løsninger på ulike problemstillinger.

Din beste partner i Sverige

Å velge meg som din forretningskonsulent i Sverige gir deg flere fordeler:

  • Lang erfaring og bred kompetanse: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg opparbeidet meg en solid kunnskap om både det norske og svenske markedet, samt utfordringene og mulighetene som finnes på tvers av landegrensene.
  • Effektivitet og kostnadsbesparelser: Min beliggenhet i Sverige gjør det mulig å tilby tjenester på en effektiv og kostnadseffektiv måte, sammenlignet med å benytte seg av lokale konsulenttjenester i Norge.
  • Personlig service og tett oppfølging: Jeg setter stor pris på å bygge langsiktige relasjoner med mine kunder, og du kan være trygg på å få personlig service og tett oppfølging gjennom hele samarbeidet.

Jeg ser frem til å høre fra deg og bli din svenske samarbeidspartner. Avstanden er ingen hindring, så ta gjerne kontakt for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift å nå sine mål.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: