Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Sørland

Din profesjonelle svenske forretningskonsulent i Sørland

Sørland, en idyllisk by ved kysten, er kjent for sin fantastiske natur og rike kulturarv. Byen huser også et blomstrende næringsliv, med ambisiøse bedrifter som alltid søker nye muligheter for vekst og suksess. Som erfaren svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, tilbyr jeg mine tjenester til Sørlands bedrifter for å hjelpe dem med å nå sine mål.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Sørland?

Jeg forstår at norske bedrifter kan ha unike behov når det gjelder å operere i det svenske markedet. Med min base i Sverige og omfattende kunnskap om både det norske og svenske næringslivet, kan jeg tilby en rekke tjenester for å hjelpe din bedrift med å lykkes:

  • Perfekte oversettelser: Effektiv og presis oversettelse av forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder er avgjørende for å kommunisere effektivt med svenske kunder og partnere. Jeg sikrer at budskapet ditt blir formidlet på en klar, konsistent og kulturelt relevant måte.
  • Forretningsrådgivning: Uansett om du ønsker å ekspandere til Sverige, samarbeide med svenske bedrifter eller navigere i det svenske regelverket, kan jeg gi deg verdifull veiledning og støtte. Jeg hjelper deg med å forstå det svenske markedet, identifisere potensielle muligheter og utarbeide effektive strategier for suksess.
  • Markedsoperasjoner: Å nå ut til det svenske markedet krever en skreddersydd tilnærming. Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere effektive markedsføringsstrategier for å nå målgruppen din, bygge merkevarekjennskap og øke salget.
  • Salgsstøtte: Etablering av gode relasjoner med svenske kunder er avgjørende for langsiktig suksess. Jeg kan hjelpe deg med å identifisere potensielle kunder, utvikle salgsargumenter og presentasjoner, samt forhandle avtaler.

Hvorfor velge meg?

Det er mange fordeler ved å velge meg som din svenske forretningskonsulent:

  • Bred erfaring: Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske næringslivet.
  • Lokalkunnskap: Min base i Sverige gir meg tilgang til oppdatert informasjon og nettverk innenfor det svenske markedet.
  • Språkkompetanse: Jeg er flytende i både norsk og svensk, noe som sikrer effektiv kommunikasjon og forståelse av nyansene i begge kulturer.
  • Skreddersydde løsninger: Jeg tar meg tid til å forstå dine spesifikke behov og mål, og skreddersyr deretter mine tjenester for å møte dem.

Ta kontakt i dag!

Jeg er din bro til suksess i Sverige. Uansett hvilke utfordringer eller mål du har, er jeg her for å hjelpe deg. Avstanden er ingen hindring for et vellykket samarbeid. Ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Sørland å nå nye høyder.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: