Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Sørfold

Ønsker du å utvide virksomheten din til Sverige?

Sørfold, med sin rike natur og blomstrende næringsliv, er en idyllisk by med stort potensial. Men visste du at det svenske markedet kan tilby enda flere muligheter for din bedrift? Som erfaren norsk-svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, kan jeg være din brobygger til suksess.

Skreddersydde løsninger for din bedrift i Sørfold

Uansett hvilke mål du har for din bedrift i Sørfold, kan jeg hjelpe deg med å nå dem på det svenske markedet. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsføring og forretningsutvikling: Øk synligheten din i Sverige, få kontakt med potensielle kunder og samarbeidspartnere, og utvikle effektive markedsføringsstrategier tilpasset det svenske markedet.
  • Forretningsplanlegging og rådgivning: Få hjelp med å utarbeide solide forretningsplaner, budsjettere effektivt og ta veloverveide beslutninger for å lykkes i Sverige.
  • Salg og forhandling: Lær deg de kulturelle nyansene ved å gjøre forretninger i Sverige, og forhandle frem de beste avtalene for din bedrift.
  • Administrasjon og etablereing: Naviger deg gjennom det svenske byråkratiet, få hjelp med å etablere din virksomhet i Sverige, og håndtere administrative oppgaver på en effektiv måte.
  • Språktjenester: Få profesjonell oversettelse av dine markedsføringsmateriell, nettsider og forretningsdokumenter til perfekt svensk.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Å velge meg som din svenske forretningskonsulent gir deg flere fordeler:

  • Lokal ekspertise: Jeg har inngående kunnskap om det svenske markedet og kulturen, og kan gi deg verdifull innsikt for å lykkes i Sverige.
  • Bred erfaring: Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, har jeg en solid track record og vet hva som skal til for å få ting gjort.
  • Effektivitet og kostnadsbesparelser: Ved å outsource dine svenske forretningsbehov til meg, kan du spare tid og penger sammenlignet med å ansette egne ansatte i Sverige.
  • Personlig tilnærming: Jeg samarbeider tett med deg for å forstå dine spesifikke behov og mål, og skreddersyr mine tjenester for å oppnå dine ambisjoner.

Ta kontakt i dag og la oss starte samarbeidet!

Hvis du er interessert i å lære mer om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Sørfold å lykkes i Sverige, ta gjerne kontakt med meg. Avstanden er ingen hindring, og jeg ser frem til å høre fra deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: