Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Sør-Varanger

Øk forretningen din i Sør-Varanger med svensk ekspertise

Sør-Varanger er en kommune fylt med potensial, og som svensk forretningskonsulent med lang erfaring i å hjelpe norske bedrifter, ser jeg mange muligheter for å bidra til suksess i ditt lokale næringsliv. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å bistå deg med tjenester som kan gi din bedrift et forsprang.

Skreddersydde løsninger for din bedrift i Sør-Varanger

Jeg tilbyr et bredt spekter av profesjonelle tjenester som kan hjelpe bedrifter i Sør-Varanger på veien mot vekst og økt lønnsomhet. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Forretningsrådgivning: Få veiledning og strategisk rådgivning for å ta veloverveide beslutninger om fremtiden til din bedrift.
  • Markedsundersøkelser og analyse: Få innsikt i det lokale markedet i Sør-Varanger og naboregioner for å optimalisere dine markedsføringsstrategier.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Utvikle effektive salgs- og markedsføringsstrategier som når ut til ditt targetpublikum og øker salget.
  • Forretningsplanlegging og budsjettering: Få hjelp med å sette realistiske mål, utarbeide solide forretningsplaner og budsjetter som sikrer økonomisk stabilitet.
  • Prosjektledelse: Dra nytte av min erfaring med å håndtere og gjennomføre prosjekter effektivt og innenfor budsjett.
  • Nettverksbygging: Etabler kontakt med svenske bedrifter og potensielle samarbeidspartnere for å utvide din horisont og skape nye forretningsmuligheter.

Perfekte svenske oversettelser

I tillegg til ovennevnte tjenester, tilbyr jeg også perfekte oversettelser mellom norsk og svensk. Dette sikrer at kommunikasjonen mellom din bedrift og svenske samarbeidspartnere, kunder eller leverandører er flytende og fri for misforståelser.

Din bro til Sverige

Enten du trenger hjelp med å komme inn på det svenske markedet, etablere kontakt med svenske selskaper eller bare få ekspertise utenfor landegrensene, er jeg din ideelle samarbeidspartner. Min beliggenhet i Sverige utgjør ingen hindring for å hjelpe deg med å nå dine mål.

Samarbeid for suksess

Jeg er dedikert til å hjelpe bedrifter i Sør-Varanger med å lykkes. Ta kontakt i dag for å diskutere hvordan mine tjenester kan bidra til å ta din bedrift til neste nivå.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som vil være til gjensidig fordel.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: