Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Sør-Fron

Profesjonell svensk forretningskonsulent hjelper bedrifter i Sør-Fron

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Jeg er din bro til Sverige, uansett dine profesjonelle behov i Sverige eller i Sør-Fron. Her er hvordan jeg kan hjelpe din bedrift til å lykkes:

Øk effektiviteten med flerspråklige tjenester

Et viktig aspekt ved å drive en vellykket bedrift i dagens globale marked er effektiv kommunikasjon. Jeg tilbyr perfekte oversettelser til svensk, slik at du kan kommunisere sømløst med svenske kunder, partnere og leverandører. Dette kan åpne opp nye muligheter for vekst og samarbeid på tvers av landegrensene.

Få ekspertise innen svenske forretningspraksiser

Navigere i et nytt forretningsmiljø kan være utfordrende. Jeg har inngående kunnskap om svenske forretningspraksiser, lover og regler. Jeg kan veilede deg gjennom prosessen med å etablere virksomhet i Sverige, forstå kulturelle nyanser og sikre at du overholder alle relevante forskrifter.

Utvid markedsandelen din til Sverige

Sverige er et attraktivt marked med over 10 millioner potensielle kunder. Jeg kan hjelpe deg med å utarbeide en effektiv markedsføringsplan for å nå det svenske markedet, slik at du kan øke salget og brand awareness.

Dra nytte av kostnadseffektivitet

Å drive virksomhet på tvers av landegrensene kan noen ganger være kostbart på grunn av språkbarrierer og kulturelle forskjeller. Ved å benytte mine tjenester, kan du unngå disse kostnadene og dra nytte av min ekspertise og nettverk i Sverige.

Hvorfor velge meg?

  • Erfaring og ekspertise: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Jeg har inngående kunnskap om det svenske markedet, forretningskultur og lover.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være avgjørende for din suksess.
  • Kostnadseffektivitet: Jeg tilbyr konkurransedyktige priser og fleksible løsninger for å møte dine spesifikke behov.

Jeg ser frem til å høre fra deg og samarbeide med deg for å hjelpe din bedrift til å nå sine mål i Sverige. Ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe deg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: