Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Solheim

Din profesjonelle svenske forretningskonsulent i Solheim, Norge

Er du en bedriftseier i Solheim, Norge, som leter etter måter å utvide virksomheten din til Sverige? Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske selskaper siden 1999. Med base i Sverige kan jeg tilby en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Solheim med å lykkes på det svenske markedet.

Fordelene ved å samarbeide med en svensk forretningskonsulent

Det er mange fordeler ved å samarbeide med en svensk forretningskonsulent, spesielt for bedrifter i Solheim som ønsker å utvide til Sverige. Noen av disse fordelene inkluderer:

 • Lokal ekspertise: Jeg har inngående kunnskap om det svenske markedet, kulturen og regelverket. Dette kan spare deg for tid og penger ved å unngå fallgruver og navigere i de komplekse prosessene ved å drive virksomhet i Sverige.
 • Språklige ferdigheter: Feilfri kommunikasjon er avgjørende for å lykkes i virksomheten. Jeg kan hjelpe deg med å oversette markedsføringsmateriell, korrespondere med svenske kunder og partnere, og sikre at budskapet ditt blir formidlet tydelig og effektivt.
 • Et bredt spekter av tjenester: Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe deg med å lykkes i Sverige, inkludert markedsundersøkelser, forretningsplanlegging, etablering av selskaper, rekruttering, markedsføring og salgsstøtte.
 • Kostnadseffektivitet: Å ansette en erfaren svensk forretningskonsulent kan være mer kostnadseffektivt enn å ansette ditt eget interne team i Sverige.

Mine tjenester for bedrifter i Solheim

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Solheim med å lykkes i Sverige, inkludert:

 • Markedsundersøkelser og forretningsplanlegging: Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og utvikle en effektiv forretningsplan for å komme inn på markedet.
 • Etablering av selskaper: Jeg kan hjelpe deg med å navigere i den svenske registreringsprosessen og sikre at bedriften din er i samsvar med alle gjeldende lover og regler.
 • Markedsføring og salg: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv markedsføringsstrategi for det svenske markedet, samt bistå deg med salgsfremmende aktiviteter og salg på nettverket mitt i Sverige.
 • Språktjenester: Jeg tilbyr perfekte oversettelser til svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med kunder og partnere i Sverige.

Hvorfor velge meg?

Det er mange grunner til å velge meg som din svenske forretningskonsulent. Noen av grunnene inkluderer:

 • Erfaring og ekspertise: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske selskaper med å lykkes i Sverige.
 • Bredt nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan hjelpe deg med å få kontakt med potensielle kunder, partnere og investorer.
 • Kostnadseffektivitet: Jeg tilbyr konkurransedyktige priser for mine tjenester.
 • Personlig service: Jeg er forpliktet til å gi deg personlig service og skreddersydde løsninger for å møte dine spesifikke behov.

Jeg ser fremdeles til å høre fra deg!

Hvis du er en bedriftseier i Solheim som leter etter å utvide virksomheten din til Sverige, kan jeg hjelpe deg med å lykkes. Ta kontakt med meg i dag for å lære mer om mine tjenester og hvordan jeg kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Sammen kan vi gjøre virksomheten din i Solheim til en suksess i Sverige!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: