Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Solakrossen

Øk forretningen din i Solakrossen med svensk ekspertise

Solakrossen, en sjarmerende by ved kysten, er kjent for sin rike historie og unike kultur. Men i dagens globaliserte verden kan det være fordelaktig å se utover landegrensene for å få fart på virksomheten din. Her er der jeg kommer inn.

Som erfaren svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, tilbyr jeg et bredt spekter av tjenester som kan bidra til å løfte virksomheten din i Solakrossen til nye høyder.

Fordelene ved å samarbeide med en svensk forretningskonsulent

Det er flere grunner til at å velge meg som din svenske samarbeidspartner:

  • Lokalkunnskap: Jeg har god forståelse for det norske markedet og dets spesifikke behov.
  • Språkkompetanse: Feilfri oversettelse mellom norsk og svensk er avgjørende for effektiv kommunikasjon og for å unngå misforståelser. Jeg sørger for at budskapet ditt blir formidlet på en klar og tydelig måte på begge språk.
  • Bredt tjenestespekter: Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe deg med å nå dine forretningsmål, inkludert markedsføring, salg, forretningsutvikling og rekruttering.
  • Svensk effektivitet og innovasjon: Svensk næringsliv er kjent for sin effektivitet og innovative tenkemåte. Jeg kan hjelpe deg med å implementere disse verdiene i din egen virksomhet.
  • Smidig prosess: Uavhengig av om du befinner deg i Solakrossen eller et annet sted i Norge, kan vi enkelt samarbeide på tvers av landegrensene.

Tjenester for å hjelpe virksomheten din i Solakrossen

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe deg med å lykkes i det norske markedet, herunder:

  • Markedsplanlegging og -gjennomføring: Jeg hjelper deg med å utvikle og implementere en effektiv markedsplan som når ut til målgruppen din og øker salget.
  • Forretningsutvikling: Jeg samarbeider med deg for å identifisere nye forretningsmuligheter og utvikle strategier for å realisere dem.
  • Salgsstøtte: Jeg bistår deg med å utvikle salgsstrategier, finne nye kunder og forhandle frem avtaler.
  • Nettverksbygging: Jeg kobler deg sammen med sentrale aktører i det svenske næringslivet, noe som kan åpne dører for nye forretningsmuligheter.

Din bro til Sverige

Jeg er din bro til Sverige, og jeg er her for å hjelpe deg med å navigere i det svenske markedet og utnytte fordelene ved svensk kompetanse. Uansett hvilke utfordringer eller mål du har, er jeg her for å hjelpe deg med å nå dem.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan bidra til å løfte virksomheten din i Solakrossen til nye høyder.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: