Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Skaun

Hvordan kan en svensk forretningskonsulent hjelpe din bedrift i Skaun, Norge?

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999, forstår jeg de unike behovene til virksomheter i Skaun. Med min base i Sverige kan jeg tilby et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift til å vokse og lykkes.

Din bro til Sverige

Enten du trenger hjelp med å ekspandere til Sverige, samarbeide med svenske selskaper eller navigere i det svenske markedet, er jeg din kontaktpunkt. Jeg har den nødvendige kunnskapen og erfaringen til å veilede deg gjennom prosessen og sikre en vellykket transaksjon.

Tjenester for å hjelpe din bedrift

  • Språktjenester: Feilfri oversettelse mellom norsk og svensk er avgjørende for effektiv kommunikasjon. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelsestjenester som sikrer at budskapet ditt blir formidlet nøyaktig og nyansert.
  • Forretningsrådgivning: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere effektive forretningsstrategier, markedsføringskampanjer og mer. Min erfaring innen ulike bransjer gjør meg egnet til å gi skreddersydde løsninger for din bedrift.
  • Markedskunnskap: Å forstå det svenske markedet er avgjørende for suksess. Jeg kan gi deg innsikt i bransjetrender, konkurrentanalyse og forbrukeratferd for å hjelpe deg med å ta informerte beslutninger.
  • Kulturell forståelse: Kulturelle forskjeller kan påvirke forretningsforhandlinger og samarbeid. Jeg kan hjelpe deg med å brolegge kulturelle gap og sikre en effektiv kommunikasjon med svenske partnere.

Fordelene ved å samarbeide med meg

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg den nødvendige kunnskapen og kompetansen til å hjelpe din bedrift til å lykkes.
  • Lokalkjennskap: Min base i Sverige gir meg en unik forståelse av det svenske markedet og kulturen.
  • Effektivitet og kostnadsbesparelser: Ved å samarbeide med meg kan du unngå kostnadene ved å ansette et svenskt konsulentfirma.
  • Personlig tilnærming: Jeg er dedikert til å forstå dine spesifikke behov og utvikle løsninger som passer best for din bedrift.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som hjelper din bedrift til å nå sine mål i Sverige. Avstanden er ingen hindring, så ikke nøl med å ta kontakt i dag.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: