Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Silvalen

Øk forretningen din i Silvalen med svensk ekspertise

Silvalen, en blomstrende by i Norge, har et unikt potensial for vekst og utvikling. Som et profesjonell svensk bedriftskonsulent med over 25 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, er jeg her for å tilby mine tjenester og hjelpe Silvalens virksomheter med å ta neste steg mot suksess.

Din bro til Sverige

Min base i Sverige gir meg en dyp forståelse for det svenske markedet, kulturen og regelverket. Dette gjør meg i stand til å være din pålitelige kontaktperson i Sverige, uansett dine profesjonelle behov. Enten du ønsker å utvide virksomheten din til Sverige, samarbeide med svenske selskaper eller få tilgang til svenske ressurser, kan jeg hjelpe deg med å navigere prosessen effektivt og problemfritt.

Tjenester for å hjelpe deg å lykkes

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Silvalen å blomstre, inkludert:

  • Markedsanalyse og strategiutvikling: Få inngående kunnskap om det svenske markedet og utvikle en effektiv strategi for å nå dine mål.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Få ekspertveiledning om alt fra produkt- og tjenesteutvikling til markedsføring og salg i Sverige.
  • Nettverksbygging og relasjonshåndtering: Bygg verdifulle relasjoner med svenske selskaper og organisasjoner for å få fotfeste i det svenske markedet.
  • Språktjenester: Få profesjonelle oversettelser av høy kvalitet for å sikre klar og tydelig kommunikasjon på tvers av landegrensene.
  • Administrative tjenester: Få hjelp med administrative oppgaver som selskapsregistrering, skatter og juridiske spørsmål.

Hvorfor velge meg?

  • Erfaring og ekspertise: Med over 25 års erfaring i bransjen har jeg en solid forståelse av de unike utfordringene og mulighetene som norske bedrifter står overfor i det svenske markedet.
  • Lokalkunnskap: Min base i Sverige gir meg inngående kunnskap om det svenske markedet, kulturen og regelverket.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifulle ressurser og muligheter.
  • Språklig ekspertise: Jeg er flytende i både norsk og svensk, noe som sikrer effektiv og problemfri kommunikasjon.

Ta kontakt i dag

Jeg er alltid interessert i å høre fra nye kunder og utforske hvordan jeg kan hjelpe dem med å nå sine mål. Avstanden mellom Silvalen og Sverige er ingen hindring for suksess. Ta kontakt i dag for å starte en samtale og ta det første steget mot å realisere ditt fulle potensial i det svenske markedet.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: