Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Sigdal

Din svenske forretningsforbindelse i Sigdal

Sigdal, med sin rike historie og naturskjønne beliggenhet, er et attraktivt sted for bedrifter å etablere seg. Men for å lykkes i dagens globale marked, kan det være nødvendig å se utover landegrensene. Her er hvor jeg kommer inn som din svenske forretningsforbindelse.

Tjenester for å hjelpe din bedrift i Sigdal

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter. Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Sigdal å vokse og blomstre:

  • Markedsføring og salg i Sverige: Jeg kan hjelpe deg med å få fotfeste på det svenske markedet ved å utvikle effektive markedsføringsstrategier, finne salgskanaler og bygge relasjoner med svenske kunder.
  • Forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å identifisere nye forretningsmuligheter, utvikle forretningsplaner og implementere effektive strategier for å nå dine mål.
  • Juridiske og administrative tjenester: Jeg kan veilede deg gjennom de juridiske og administrative prosessene ved å drive virksomhet i Sverige, slik at du kan fokusere på det du kan best – å drive din bedrift.
  • Språktjenester: Jeg tilbyr perfekte oversettelser til svensk, slik at du effektivt kan kommunisere med kunder, partnere og myndigheter i Sverige.
  • Andre forretningsstøttetjenester: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, og kan hjelpe deg med å finne andre tjenester du måtte trenge, for eksempel regnskapsføring, markedsundersøkelser og rekruttering.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Sigdal:

  • Erfaring og ekspertise: Jeg har lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Jeg har god kunnskap om det svenske markedet og forretningskulturen.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, som kan være til fordel for din bedrift.
  • Språkkompetanse: Jeg snakker flytende svensk og norsk, noe som gjør kommunikasjonen enkel og effektiv.
  • Avstand er ingen hindring: Jeg jobber eksternt og kan bistå deg uansett hvor du befinner deg.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid for å hjelpe din bedrift i Sigdal å nå sine mål i Sverige. Kontakt meg gjerne for en gratis konsultasjon.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: