Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Saltdal

Din svenske forretningsforbindelse i Saltdal

Saltdal, med sin rike historie og naturskjønnhet, er et kraftsenter for næringslivet i Nord-Norge. Byen huser en rekke bedrifter innenfor ulike bransjer, alle med unike behov for å lykkes i dagens globale marked. Som erfaren svensk forretningskonsulent med omfattende erfaring fra Norge, tilbyr jeg mine tjenester for å hjelpe saltdalsbaserte bedrifter med å nå sine mål.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Saltdal?

Jeg forstår at bedrifter i Saltdal kan ha behov for en rekke svenske forretningstjenester, her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsføring og kommunikasjon: Navigere det svenske markedet krever effektiv kommunikasjon. Jeg hjelper deg med å tilpasse markedsføringsmateriell, etablere kontakt med svenske kunder og samarbeidspartnere, og formidle ditt budskap på en tydelig og engasjerende måte.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Uansett om du ønsker å ekspandere til Sverige, samarbeide med svenske selskaper eller få verdifulle innsikt i det svenske næringslivet, kan jeg gi deg strategisk rådgivning og veiledning basert på min erfaring og kunnskap.
  • Organisatorisk og administrativ bistand: Å håndtere administrative oppgaver på tvers av landegrenser kan være utfordrende. Jeg kan hjelpe deg med å navigere i svenske lover og regler, etablere forretningsforbindelser og håndtere administrative prosesser på en effektiv måte.
  • Språktjenester: Feilfri oversettelse av forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og annen viktig kommunikasjon er avgjørende for suksess i det svenske markedet. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelsestjenester for å sikre at budskapet ditt blir formidlet på en nøyaktig og nyansert måte.

Hvorfor velge meg som din svenske forretningsforbindelse?

Jeg tilbyr en unik kombinasjon av svensk forretningskompetanse og lang erfaring fra det norske markedet. Dette gjør meg spesielt godt egnet til å forstå dine spesifikke behov og utfordringer, og skreddersy løsninger som passer din bedrift.

  • Bred erfaring og lokalkunnskap: Med lang erfaring fra å jobbe med norske bedrifter, forstår jeg det norske næringslivet og dets kultur. Samtidig har jeg dyptgående kunnskap om det svenske markedet og dets spesifikke dynamikk.
  • Effektiv kommunikasjon og nettverk: Jeg kommuniserer flytende på både norsk og svensk, noe som sikrer problemfri kommunikasjon og unngår misforståelser. I tillegg har jeg et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være en fordel for din bedrift.
  • Kostnadseffektivitet og fleksibilitet: Ved å benytte mine tjenester unngår du kostnadene ved å ansette en fast ansatt i Sverige. Jeg tilbyr fleksible løsninger som kan tilpasses dine spesifikke behov og budsjett.

Ta kontakt i dag og la oss starte samarbeidet!

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, klar til å hjelpe deg med å lykkes i det svenske markedet. Uansett dine profesjonelle behov i Sverige eller i Saltdal, er jeg her for å hjelpe deg. Ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan bidra til å realisere dine forretningsmål.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: